Čo robíte ejakulátom po sexe

Príspevok v téme: Čo robíte ejakulátom po sexe
odminika

Ahojte.Prosím o radu hlavne ženy a chalani zdržte sa poznámok.S priateľom sme nedávno začali sexuálne žiť.Používali sme kondóm a chceme to určie bez neho a do mňa...(beriem už tabletky).Chcem sa opýtať že čo potom s ejakulátom v pošve.Priateľ ho ma niekedy naozaj dosť.Vytečie von,ale za ako dlho a určite nie všetko.Vytečie rýchlo alebo to bude trapas keď sa budeme potom ešte maznať a ono to so mňa bude vytekať?Alebo ísť hneď pod sprchu?To je také divné.A keď sprcha nie je po ruke...:-)Môže sa stať že to vo mne bude aj na druhý deň?Vsalo by sa to do tampónu?Proste kopec otázok okolo-tak mi prosím poraďte čo s tým robíte vy.vďaka

cica

Ahojte, čítam tu vaše skúsenosti, aj my sme začali nedávno sexuálne žiť, a kedže chceme bábätko, tak sa chcem spýtať, či mi tam aj niečo ostalo, či to vydje všetko? Diki

alenka_maxova

wreck, moj by urcite na toto nikdy nepristupil :D Mnoho chlapov ma problem so svojim vlastnym "produktom". Dokonca ten moj fujkal aj nad tym, ked som povedala, ze mi to jeho chuti :)
Neskusena - co s tym, ked to robite v aute? To isteeeeee, ako ked v posteli. Mat pri sebe vreckovky, to je vsetko (mozno aj intimku)

wreck

posadis sa mu na tvar a pockas az mu to vytecie do ust. potom mu das pusu a zoberies si to od neho k sebe do ust. no a potom uz je rozhodnutie na tebe, ci vyplujes alebo prehltnes. je to taka mila dominancia zeny nad chlapom, ked po chlapovom vystriekani sa prave zena rozhodne kam s jeho produktom dalej. :)

nikdy som to neskusil. nie je to pre kazdeho.

lili47

hned po sa utries do vreckovky, pripadne aj zatlacis...potom na wc ked budes cikat zas cosi vyjde...v podstate je to nepovsimnutelne a hlavne normalne...len, hm...po anale je to uz kapku horsie :D ze baby :))))))

M 25

no však utrieť do servítky a dať intímku (najlepšie ju nosiť v kabelke)
a odskočiť si na malú, niekam za krík :D

boože, robíte z toho vedu! :D