Escapelle a bolesť

Príspevok v téme: Escapelle a bolesť
linda727

Dobrý deň. Menštruáciu som mala 6.5., zo soboty na nedeľu (12.5.- 13.5.) som mala svoj prvý sex, ktorý bol žiaľ bohu bez ochrany, a trošku nestihol včas vytiahnuť. Mám pravidelný cyklus (27-29 dní.)do 27 hodín som užila tabletku Escapelle. Po jej užití sa mi točilo v hlave, boleli ma vaječníky. Krvácanie sa ešte nedostavalo, ako sa píše v niektorých príspevkoch,že sa dostaví po jej užití, ale bolesti stále pretrvávajú. Je to normálne? som z toho veľmi vystresovaná a neviem čo si mám myslieť. Môžem si už spraviť tehotenský test? ďakujem za odpovede

macoc

Caute s priatelkou sme mali sex a kondom to nevydrzal tak sme kupily tabletku po teda escapelle ale priatelka ma epilepsiu ma niekto skusenost ci to bude ucinkovat ?

Kvety zla

nemyslim si ze si tehotna.
moze to byt zo zapalu mocoveho mechura ako aj z escapelle. nestresuj lebo aj z toho nemusis poriadne krvacat :) chill out, pi vela tekutin, bylinkove caje a budes ok. escapelle moze poriadne rozhadzat cyklus.

linda727

Aj keď som dostala menštruáciu, v prvý deň to bol len hnedý výtok, teraz už je to krv ale menštruácia je slabá a vaječníky ma bolia strašne. Robila som si ďalší tehotenský test Intimed a je negatívny. Môže to byť vďaka tej tabletke alebo prečo vlastne? tento mesiac som bola liečená aj na zápal mocoveho mechura može to byť tym?

Kvety zla

preco si nepockala kym ti nezacala meskat menstruacia? pockaj ci dostanes a ked nedostanes testuj. tyzden po zacati meskania by aj tie najmenej presne testy mali ukazovat spolahlivo ci si alebo nie si tehotna, neviem aky spolahlivy je pepino test.

linda727

Dnes som si spravila tehotenský test Pepino, vyšiel negatívny. Robila som si ho 2 dni pred očakávanou menštruáciou. Mam si spraviť o 3 dni ešte pre istotu jeden test?

PrettyPrince

Dobrý deň, chcem sa Vás spýtať. týždeň po skončení menštruácie som mala pohlavný styk, urobil sa do mňa, zobrala som TABLETKU PO, o týždeň som dostala menštruáciu, no skôr také špinenie. 13 Dní po užití tabletky som mala hnedo- červené špinenie. neviem či to patrí k tomu špinenie po tabletku, alebo k tomu, že som čítala, že po 11-12 dňoch po oplodnení vajíčka dochádza k špineniu, pretože sa vajíčko ukladá do stien maternice. neviem či to je mojou psychikou už, že som z toho vystresovaná, alebo sa mám obávať, že som tehotná.

linda727

tak špinenie som nakoniec dostala, špinila som asi 4 dni.. teraz už len čakať na normálnu menštruáciu.. a neboj nemám v pláne to ešte niekedy zobrať, aspoň nie teraz, musím si dávať väčší pozor. :)

ja5

nic si z toho nerob, escapelle trosku rozhadzuje cyklus a cele tie zenske veci :) leticiu si nevsimaj pravdepodobne stara panna :D len to nezer casto je to vela chemie :)

Kvety zla

Moze byt a nemusi. Niekedy sa po tabletke po spinenie objavi, niekedy nie. Pockaj ci dostanes menstruaciu, pripadne si urob o tri tyzdne tehotensky test. Jedine tak budes vediet naisto ci tabletka ucinkovala.