Ryor - samoopalovacie mlieko

chorecrievko

ten Ryor sa mi nepodarilo najst v ziadnej drogerke, tak som skusila objednat z netu St.Moriz (dost ho chvalia na roznych forach)
araz: ja ho chcem tiez hlavne na tie nohy, lebo ich mam krive, tucne, takze odhalujem fakt az ked je 35+ :D, tak nech nie som jak z vapenky. urcite je dolezite vybrat si kvalitny produkt, a potom to chce cvik a nejaky spravny postup si osvojit. inac tieto produkty, kt. som si aj ja objednala, maju tu vyhodu, ze su hned tmave, takzre presne hned pri aplikaci vidis kde ake mnozstvo si nanasas. na youtubku je vela videi ako samoopalovaky spravne nanasat.. www.youtube.com dufam, ze pomoze :)

araz

chorecrievko
idem sa ta spýtať asi používaš samoopalovak,ako si to prosim ta nanasaš?ja som si to kupila už x krta a vždy to skončí v koši lebo som cela flakatá,používam to iba na nohy,vždy sa natieram na umytu peelingom osetrenu a suchu pokožku,snažím sa to rozotriet rovnomerne,ale vždy su vidiet nejake flaky,hlavne ak sa natriem na clenkoch a na pate tak je to dost viditelne že som natreta,vyzeram ako spinava