kondomy

mončiči

ja s priatelom uz pol roka pouzivame Durex classic (a pouzili sme ich uz dost) a vôbec s nim nemame ziadny problem.nehovorim,ze su najlepsie, len davam do povedomia, ze my sme s nim spokojni. ale chcem skusit aj Durex performa pre znecitlivenie penisu, aby partner dlhsie vydrzal. s nim mate ake skusenosti?

adelka2

A preco prave durex?Ved nejaky doc tu predtym pisal ze jeho pacientky sa vzdy stazuju ze im akurat ten praskol a ze napriklad taky primeros nikdy nespomenuli.Co je znackove a drahe nemusi byt hned najlepsie.Predsalen tie su z dovozu a taka dlha cesta moze spravit svoje.Ja si myslim ze PRIMEROS su spolahlivejsie hoci su lacnejsie.

sunnysweetie

jednoznačne Durexi..ale musíte ich správne nasadiť..a nech vytiahne kondóm z teba skôr,ako sa do neho spraví..vtedy to bude ešte spolahlivejšie :-P

xantipa

no asi Durex,... ale všeobecne najspoľahlivejšie sú tie, ktoré použijete správne. Možno sa to zdá divné ale je to tak, mne sa raz stalo že partner si ho navliekol nesprávne, nie až ku koreni penisu a potom to tak aj dopadlo, zošmykol sa !