Nikto mi nerozumie, často rozmýšlam nad smrťou

Príspevok v téme: Nikto mi nerozumie, často rozmýšlam nad smrťou
odpisany

mam obrovsky problem s ludskymi vztahmi. som stvrtak na SS a taha sa to so mnou odkedy som sa prestahoval do BA 10rokov. Som jedinacik a preto som iny ako ostatny, vzdy som mal len falosnych kamaratov, viem odpustat a rychlo zabudam na sklamanie. a oni ma vzdy len vyuzili. V triede ma vzdy ohovarali a prave tam som mal najviac falosnych kamosov... nikomu som nic neurobil, neviem kde je chyba a pokial sa to nezmeni tak to neunesiem a nieco si asi spravim.uz velmi dlhu dobu som stale sam a nikto ma nikam nevola a ked ja zavolam tak sa kazdy len vyhovara. A NAJHORSIE JE ZE SI NIKTO NEVSIMA AKO VELMI TRPIM.. s rodicmi som to vzdal lebo ma vzdy dozenu len k nervom-oni maju na to talent.. PROSIM VELMI O POMOC.. dakujem vam :)

Defcon

Na toto je najlepsia moja ggggwwww voda, lahko vyslovitelna aj koktavym clovekom..... cena je ludova, kvalita je svetova. Navyse mam teraz akciu. Nechcete niekto ? Uz ju dodavam aj do Rakuska a aj do automobiloveho priemyslu.

Maty214

Ahoj odpísaný čítala som si teraz celú konverzáciu. Zaujímalo by ma ako si na tom teraz s takým odstupom času. Ďakujem za odpoveď

odpisany

Dakujem za dalsie dobre komenty :) .. a je alebo bola tu nejaka holka s vekom 17-22 . ze na spriemnenie chvil za PC.. by sme pokecali :-))

joj..koo

chod niekam prec, zmen prostredie,ludi ..to pomoze ..ja som vypadol z domu v ked som mal 19, nic ma tam nebavilo ani nedrzalo..a bola to najlepsia vec co som spravil ..mam svoj zivot ..poznam kopu dalsich ludi.domov sa vratim rad, ale staci len na chvilu..a zase sa tesim na navrat do svojho sveta..

sewie

ide aj o to ze netreba sa vrtat v sklamaniach-kto ta ako a kedy sklamal...nikto nie je dokonaly a kazdy raz obcas volakoho sklame(samozrejme je rozdiel v tom ako) ...ja som bola tiez kedysi zatrpknuta a stale som rozmyslala kto je aky podliak...no teraz...na to kaslem...nechcem sa uz zaoberat negativnymi myslienkami!beriem ludi takych aki su...viem ze niektori ludia co poznam su dobri len na party ale nie na nejake hlbsie priatelstvo-tak idem s nimi na party, niektori vedia dobre poradit-tak na radu sa pytam tych, od tela si drzim len vyslovenych zakerakov a ludi ktorym nesedim(alebo oni vyslovene nesedia mne)...nema zmysel sa uzatvarat a zatrpknut voci vsetkym pretoze presne tak mozes prist o prilezitost spoznat spriaznenu dusu:)

PsychoPrincess

A vravím.... musíš sa ako tak dať psychicky dokopy, aby si bol schopný podniknúť ďalšie kroky... keď máš rozbitú osobnosť, ide to veľmi ťažko...( vlastné skúsenosti) ... preto ti radím psychológa... vyskúšaj, uvidíš...

PsychoPrincess

Určite ti odporúčam psychológa... a buď si istý, že vôbec nie je hanba tam ísť!!! Naber odvahu a skús to... lebo samota je strašná sviňa!!!

Vera 4

Ahoj odpísaný :)
to je ozaj sranda...ešte som dlho rozmýšľala či to vôbec odošlem a či si to potom vôbec aj niekto prečíta... :)
No čo ti poviem. Rodičia sa do takého niečoho nebudú vedieť vcítiť. Môžu to byť akokoľvek správni ľudia a vzory pre svoje deti, ale aj tak podľa mňa sa vylučuje, aby zastávali v živote svojich detí dve úlohy: úlohu vychovávateľa a zároveň aj ich najlepšieho kamaráta, ktorý rozumie všetkému. Stále to budú rodičia (vychovávatelia)a aj preto ich rady a návrhy riešení rôznych situácií nemusia byť to "pravé orechové". Inak, ten text od Ine Kafe je trefa do čierneho.
A čo sa týka kamarátstva. Hm, každý ťa raz sklame. Ide len o to aké veľké sú tie sklamania, ako často sa opakujú a či si ochotný tolerovať ich. Na stretnutia s kamarátmi by sa mal človek tešiť a nie tesne pred stretnutím rozmýšľať: "Akú ďalšiu urážku mi ten človek vyhodí na oči?, Akú bude mať náladu - bude naštvaný na celý svet ako každý deň?, Akú výhovorku použije?, Mám pocit, že ten človek ma neuveriteľne ťahá k zemi." a podobne... Keď sa človek v kamarátstve necíti dobre, treba pouvažovať, prečo je to tak a či sa to vôbec dá riešiť alebo je lepšie skončiť a spraviť hrubú čiaru.
Som rada, že píšeš, že ti je už lepšie. Len sa drž takto ďalej!
A s láskou, tu ti veľmi neviem poradiť. Možno len, vždy maj otvorené oči (veci, po ktorých človek veľmi túži prídu, keď ich už nečaká). Alebo skús Google "ako zbaliť babu". Možno to niečo vyhodí... :)