Brazílsky keratín

Príspevok v téme: Brazílsky keratín
Elena1234

Baby chcem sa vás opýtať ktorá z vás to už mala a ako sa vám to páčilo.

Moja ďalšia a hlavná otázka znie či po vyprchaní keratínu sa vám vlasy vrátili do pôvodného stavu. Chcela by som ho vyskúšať pretože moje vlasy sú neskutočne husté a kučeravé ale bojím sa že po keratíne už potom nikdy nebudú také isté. Vlasy neboli nikdy farbené počula som že to taktiež ovplyvnuje účinok.

A taktiež chcem vedieť akú kvalitu vlasov ste mali počas účinku keratínu od začiatku po koniec.

Vďaaaaka za rady

aniiz

no nejak sa nám nik nevyjadril..ale ja asi od toho upustím nakoľko som teraz našla na jednej diskusii doktorka cz, ako to ničí vlasy a vraj už na školení upozorňujú že to je škodlivé..tak to radšej nie..

Elena1234

Ja som pozerala aj rôzne videá kde baby mali naozaj krásne vlasy po kúre. Ale kto vie ako je to po tom dlhšom čase... Mňa len desí že po tých pár mesiacoch by sa mi kučery nevrátili späť také aké boli. Ako to nazvať že by som mala tie vlasy ako slama :)

aniiz

Ahoj. Ja som založila to fórum pod tebou :) tiež ma presne zaujíma to čo teba, čítala som veľa príspevkov na internetových diskusiách a niektoré sú aj veľmi negatívne...vraj potom mali suché polámené vlasy, po tých troch mesiacoch, tak sa toho bojím.