Strach a nechut

Príspevok v téme: Strach a nechut
lil6865

Zdravim,
posledne tyzdne ma zacali trapit depresie a uzkosti, som strasne ospala a pri tom nemozem zaspat, hrozne mi busi srdce, obcas mi byva zle, uz som aj stratila chut do zivota, zacala som brat AD, ale stale sa doslova citim ako chodiaca zombie, trapia ma samovrazedne myslienky aj ked sa strasne bojim, raz ma v meste prepadol panicky strach, bolo mi na odpadnutie a myslela som ze sa zrutim, v zatylku mi busilo srdce ako o zivot, mala som pocit akoby som ohluchla, uz aj stracam chut bojovat, lebo je mi stale tazsie a tazsie najst v tom zmysel,... domnievam sa ze spustacom je strach ze pridem o svojich blizkych a to by som uz vazne neprezila

frézia01

Ahojte, tiež mám problém s tým, že sa neskutočne bojím toho, že stratím svojich rodičov. Zašlo to tak ďaleko, že som mamku poposielala ku všetkým možným lekárom, aby som bola spokojná, že je v poriadku. Chodím ku psychológovi, ale som bez liekov. Striedajú sa mi obdobia, že raz je fajn, inokedy myslím, len na to, čo ak sa im niečo stane. Jednoznačne odporúčam spoločnosť! Mám pocit, že toto mi pomáha, držím palce!

43

ja mam depresiu,uzkost a panicku poruchu.
beriem AD ,a ako som na tom?no panicke atakay už nemavam ano uzkost ale necitim sa prave najlepsie ,stale ma boli chrbat,vraj ztej depresie a hlavne nemožem spavat dobre.

Rost

lil skus este pockat kym sa prejavi ucinok ale skusil by som toho psychologa , ak dokazes brat AD (ja napriklad nedokazem, mam blok) tak je to idealna kombinacia.A ak sa problem tyka blizkych myslim ze bude vhodnejsia klucova terapia u psychologa a lieky iba pomocna.Tolko teda moj nazor.

lil6865

43
Nie, beriem len serlift, ale tak verim ze mi to pomoze, aspon dufam, lebo posledne tyzdne boli pre mna hororom, a mam 17

43

lil a berieš len tie AD alebo ešte niečo k tomu?tyžden je velmi kratka doba ,oni zaberaju najskor o 4-6 týždnov.
kolko maš rokov?

43

myslim,že by si mali ludia uvedomiť,čo je to depka a zla nalada a čo je to klinicka deresia,je to naozaj podstatny rozdiel a ten kto to nezažil ,tak nema ponatia o čom to je aj ked to ma naštudovane.
to že niekoto nema naladu alebo s amu nič nechce to ni eje depresia!!!!!!!!!!!!

43

jahodka a kolkokrat si ty mala zle obdobie a kolkokrat depresiu,čo presne ti pomohlo?mohla by si bližsie špecifikovať?

andm

jahodka123: To sa lahko hovori, ale ked to "zle obdobie" trva mesiace, roky... Preco si myslis, ze AD to zhorsuju?

Ja AD neberiem (kedysi som chvilu brala), ale rozmyslam o tom, kedze to zle obdobie nejako nie a nie odist... Tak porad nejake bylinky! :)