Krvacanie - špinenie mimo menšturáciu

frufru

Ja to nerozumiem čo mi je už to trva 12 dni ale to je len tak trošku ako ked ti začínaju resp. končia kramy ale už mi to lezie na nervy .. nechapem dakedy to trvalo kratko??? a teraz? počkám ešte chvilu a asi budem musieť ist ku doktorovi..

Johanka25

ahoj, ja mam podobny problem.. ak sa s priatelom milujem tyzden pred menzesom, zacnem krvacat.. potom nic a dostanem to normalne podla kalendarika.. obom nam to uz ide na nervy a ja neviem co s tym.. pred par rokmi som brala HAK a uz nechcem v sebe ziadne cudzie hormony, ale doktor by mi ich asi predpisal..

Jogobella

Ja to mam teraz prvykrat. Menzes som dostala este minulu stredu a a je piatok a ja mam stale spinenie. Nechapem to!

enushka

môže to byť aj nejaká hormonálna porucha. ja som tiež mala také špinenie, stále dokola normálny menzes skoro vôbec a doktor mi zistil že mám nízku sliznicu maternice. potom som brala hormonálne lieky a bolo to v pohode.

Jogobella

Dobry den.Chcela bz som sa spytat.. Mala som menstruaciu,hned po nej som mala spinenie,potom jeden den pohoda cisto a dalsi den som mala opät krvavy vytok. Co sa deje? Dakujem!

frufru

za 4 (6) dni by som mala mať normále menštruáciu,... ? je to možné takto mimo a takto dlho??? jj viem že by to mohlo byť take ovoluačné krvácanie ale tak dlho ?