Chudnutie do leta

Príspevok v téme: Chudnutie do leta
Krpec33

Ahojte :)
Hľadám nejakú spoločníčku na chudnutie, keďže sa blíži leto a plavková sezóna :)
Mám 8 mesačného synčeka, ktorého ale stále kojím, preto nechcem nijakú drsnú diétu alebo hladovku :) Len zdravé jedlá a trochu pohybu :) Po pôrode mi zostalo 6 kg, ktoré chcem zhodiť minimálne. Keby sa podarilo viac, budem len rada :) Napíšte mi kľudne hocikto sem alebo na sandrusa.m@gmail.com :) (Nemusí to byť len mamina po pôrode)

hanicka

Nepridal by sa niekto ku mne na toto leto s ketonovou dietou? Mám info z ketofit.sk ale ak máte nejaké tipy niekto ako na tooo tak prosiiiim napiste ;)

elinkaaa

mno a podla mna ziadna dieta ale zdrava strava a trosku pohybu ....skus si poziet na google cviky s basbatkami .....pohras sa s drobcom a si aj zacvicis ....kamoska to robi s malou a vyzera to fajn :) resp chodili aj na baby plavanie aj to sa jej pacilo..ak si z vacsieho mesta moznosti je viac:)

biba777

ahoj, ja som po porode dlho nemohla zhodit a tak mi kamoska poradila, aby som si najala vyzivove poradcu. Najprv mi to prislo trochu uletene, ale vsak dnes ma uz kazdy druhy trenera, tak preco nie aj vyzivoveho poradcu. Urobil mi kompletnu diagnostiku a odporucil potraviny, ktore by som mala konzumovat a ktore obmedzit. A ono to funguje a ja sa tesim zo super vahy :) pozri si web svet-zdravia.sk a docitas sa o tom viac.