Zdurene uzliny a krcne mandle

Príspevok v téme: Zdurene uzliny a krcne mandle
netehulka

uz roky mam problem s lavou krcnou mandlou. kazde 2-3 mesiace mam zapaly hrdla a zacne to vzdy v tej mandli. Je zvacsena a boli, popripade ma v nej skriabe aj ked som zdrava. Mam aj zvacsenu uzlinu pod uchom. ked jem stiplave, tak ma na tej strane vzdy zastipe. V ustach nevidno, zeby bola zvacsena, ale na boku je o dost vacsia. Dufam, ze nedostanem z toho rakovinu, lebo tu kde zijem, ma vseobecny nechce poslat ani na krcne. Odpoved, ze tonsilektomiu nerobia rutinne a aj keby ze mam streptokoka atd...tak antibiotika vacsinou nezaberu. Tak neviem, co mam robit, lebo ma ta mandla rozculuje.

Brahmaputraj

Tu krcnu mandlu treba riesit.. Z toho mas tu hrcku - uzlinu. Tak ked uz nic nepomaha tak je najlepsie tu mandlu odstranit..

didinkak

je možné že prekonávaš mononukleózu alebo si ju už prekonala a ostali ti uzliny ktoré po čase zmiznú..
mononukleóza je infekčná choroba ktorá sa prenáša slinami a prejavuje sa len u 5% zo 100%, väčšinou sa podobá na angínu ale aj tími hrčkami, v dnešnej dobe to je bežná choroba..
treba ísť ráno na krv dať si vyšetriť a uvidíte :)

janeta

mám 14 ročneho syna,ktorému sa pod krkom urobili dve hrčky,veľmi sa bojím,či to nieje čosi vážne,má to asi jeden týždeň.DíKY

netehulka

tu sa neda, iba sukromne a na to nemam peniaze :-( ale idem skusit ist znovu k inemu vseobecnemu, nech ma posle.

netehulka

tu sa neda, iba sukromne a na to nemam peniaze :-( ale idem skusit ist znovu k inemu vseobecnemu, nech ma posle.