Je tu niekto kto veri že sny niečo znamenajú a vie ich vysvetliť?

Gerbil

Všetko niečo znamená a nič nie je bez významu. Ale netráp sa tým. Pestuj si pozitívne myslenie a naladenie, popr. silou vôle zapuď tie negatívne pocity, ktoré kvôli snu vyvstávajú.

Ak máš seriózny záujem o skúmanie snov (z ktorých sa m.i. môžeš naučiť veľmi veľa o svojom živote), skús napr. tento snár:
www.abcknihy.sk

youki

cital som vela knih o psychologii, mysli atd. a vsetci odbornici sa zhodli na tom, ze sny nemaju nic spolocne s realitou. Cim viac nad tym budes rozmyslat, tym viac/dlhsie sa ti moze o tom snivat.

Moj nazor je teda jasny :)

lindusa_001

Takže začína sa to tak že vstávam z postele (je to sen ale normálne mám pocit že sa to deje naozaj) a musím isť do školy ale mne sa nechce a tak proste si na seba hodim prvu vec co vidim nemalujem sa nic a s pocitom "nechutenstva" odchádzam z bytu na autobus . Ale keď výjdem vonku je strašná tma a nikto nikde nie je . Ale ja som presvedčená o tom , že je už ráno a že už musím utekať do školy . po ceste sa začnem báť ale presviedčam samu seba že nemám prečo , že jednoducho všetci ludia zaspali.V tom sa spustí strašný lejak a tak zašnem ist rýchlejsie . A zrazu pridem k autobusovej stanici a vtedy ma napadne že zomrela moja kamarátka a jej veci mi nechala zakopane pri stanici a tak sa rozbehnem že ich idem vykopať ale v tom vyletí cierne auto a zrazí ma . A v tej chvíli sa zobudím (v sne sa zobudim ) vo vlastnej posteli a vidím ako moja mama stojí predomnou a začnem jej vysvetlovať že som nechcela vstať a že idem ďalej spať aj keď sa bojím lebo sa mi sníval zlý sen . A z jej tváre zrazu vyletí nejaký demon alebo neviem čo to je proste nejaká tvát okolo ktorej je ohon a v tej chvíli sa stále sthnem a naozaj zobudim už naozaj...