Komplex z výšky

Príspevok v téme: Komplex z výšky
height

Ahojte, mám za mesiac 17 rokov a za posledné mesiace som začala znova rásť, momentálne mám okolo 177 a začínam mať z toho značné psychické problémy, dokonca som prerástla aj svojho priatela čo mi až tak nevadí, skôr sa neustále porovnávam vo výške s ostatnými naokolo, či s ženami, či s mužmi, celé dni nad tým premýšlam, želám si zmenšiť sa , výška pred tým okolo 171 mi vyhovovala, pretože s tým že som narástla soms a zväčšila celkovo, čiže aj do šírky (to sa snažím napraviť)... Nechápem čo znova spustilo môj rast, nedokážem tomu pochopiť, kladiem si stále viac a viac otázok a s tým pribúda aj ťažoba na moju hlavu a psychiku :/ bojím sa ešte viac narastiem. Viete mi nejako poradiť? Je to podla vás moc vela na ženu?

melindaaa

Preco? ved chlapi maju radi vysoke zeny viac ako tie s kratkymi nohami, kratkym trupom :) a preco to neskusis ako modelka? alebo aspon ako hosteska? vysku na to mas , ak nemas na to proporcie zacni cvicit :) co je na tom? Aj mne vadilo kedysi, ze mam 173 cm, som chuda to mam dane genetikou a ked si dam opätky tak som ako taka srnka.. zatial s tym nikto nemal problem,iba ja :)

Height

Noo povedzme že moj tato je ešte vyšší ale mama je o hlavu nižšia, takže som tak niekde v strede, len nechápem prečo som ZNOVA začala rásť, proste to ma trápi, bola som so svojou výškou spokojná... no to už asi nebudem kým to nepredýcham za pár rokov, mna to trápi asi koli tomu že som bola predtým spokojná a zrazu som o 5 cm vyššia a cítim sa zle ... ale dakujem za podporu aspon viem že niesom sama :)

ronie

Mám 180 cm a nosím tie najvyssie opatky ake sa daju zohnat. vyska je super. nikdy som s tým nemala problem ani nikto okolo mna az na jedneho byvaleho frajera pri ktorom som mohla nosit len tenisky :)) ale toho som rychlo poslala kade lahsie. Výskou sa naozaj netrap

krpataa

tiez mam komplex z vysky ale opacne,som strasne nizka ale za to tlsta:(( mam 21 rokov a meriam iba 154cm no vazim vyse 60kg:(( neznasam sa bleee

Eva6

Ja mám 183 cm a neriešim to :) Na svete sú horšie veci ako výška. Podpätky nenosím, ale moja sesternica je rovnako vysoká ako ja a tá si dá v pohode aj 10cm podpätky. Priateľa má menšieho a tiež sa tým nezaoberajú.