prvy sex

Príspevok v téme: prvy sex
Mario1245

Mam 23 rokov a este nikdy som nemal sex. Spolu s partnerkou sme toho nazoru, ze sex je urceny pre potesenie 2 ludi, ktori to naozaj spolu myslia vazne. Kedze moja partnerka je pre mna vsetkym, velmi nerad by som bol, ak by som niecim sklamal. Chcem, aby bolo vsetko perfektne a dokonale ako doteraz, chcem ju spravit stastnou. Prave preto riesim 2 problemy, s ktorymi sa obraciam na vas: pocul som o kondomoch, ktore obsahuju v zlozeni nieco, co znecitlivi zalud a muz tak dosiahne vacsiu vydrz. Posobi to aj nejako na zdravie? Nechcem mat 30-40 rokov a riesit problemy s erekciou alebo s tym, ze sa nedokazem vzrusit... Dalsia otazka - lubrigacny gel dokazem kupit len v sexshopoch al. v lekarni? V tescu alebo v pod. obchodoch to nenajdem? Dost mi je trapne ist do sexshopu, chcem ale spravit partnerku stastnu... Dakujem vopred za normalne odpovede.

wreck

JC, pri tomto type sexu je to NUTNE. v zadocku, na rozdiel od vaginy, nie su zlazy, ktore by pri vzruseni vytvorili sekret. ak nepouzijes gel, tipujem, ze sa do nej vobec nedostanes. a viackrat to po tejto skusenosti nebude chciet.

mimochodom, lubriKant. :)

elly

na tu prvu otazku odpoved neviem, ale co sa tyka druhej vseobecne sa odporuca lubrikant takej znacky akej mas kondomy, v lekarni dostat tiez lubrikanty

wreck

roulliete, nie je. jeho pouzitie zavisi od toho, ci deva dostatocne zvlhne. ak nie, tak mate slabu predohru alebo tvoja deva moze mat nejaku poruchu a netvori sa jej dost posvoveho sekretu. vtedy by ju to palilo, preto sa da pouzit gel.

dalsi pripad je guma (kondom). pri dlhom milovani postupne vyschne. ak si ho chcete predlzit, vtedy je tiez vhodne pouzit gel.

zhrnutie: je dobre mat ho k dispozicii, ale uplne nevyhnutnots to zvycajne nie je.

roulliete

nechcem zakladat novu temu, tiez som to este nikdy nemal, chcem sa opytat, ci je bezpodmienecne potrebny lubrikant al. ho mozem kludne vynechat???? Dakujem

wreck

Mario1245, na zaciatok ti stacia obycajne primaky. nepotrebujes ziadnu magicku cepicku ;) uz obycajna vytvori fyzicku barieru medzi vasimi sliznicami a sposobi tak mierne znecitlivenie. mozete vyskusat viac druhov, aby ste nasli tie, ktore vam sedia. mal by si vediet, ze s primakom je to o nicom a ten zazitok ma spravne vyzera uplne inak. ale tak k tomu sa este dostanete neskor. teraz mas pristup spravny. najma ho nezabudni stlacit hore na spicke, aby v nom nebol vzduch, inak sa moze roztrhnut ani nebudete vediet ako.

lubrigacny gel sa vola lubriKacny a dostanes ho naozaj hocikde. dobry je napriklad s obsahom oleja z cajovnika (tea tree oil).

uzitocna rada pre teba: gel je v podstate voda, preto sa zohreje maximalne na izbovu teplotu. ta je zvycajne podstatne nizsia, nez telesna. preto skor nez to slecne namazes na posvovy vchod, zohrej ho chvilu v rukach. ak uz bude rozpalena, ten rozdiel teplot jej moze byt neprijemny a moze ju to stiahnut.

a sexshopu sa neboj, je to obchod ako kazdy iny. prides, povies alebo ukazes co chces, zaplatis, odides. tiez chcu mat obrat, takze si vazia kazdeho zakaznika. dievca, ktore tam predava, je oblecene, a ani ti nikto z ftaka neodhryzne. mas moje slovo. ;)

M 25

neriešim tvoj vek a že si ešte panic.. ale skôr mi je divné, že neovládaš takéto veci, na ktoré sa pýtaš .. nečítaš, nesleduješ, nepočúvaš?
no kedže ste obaja bez skúseností, sorry, ale neočakávaj ten najkrajší zážitok v živote.. podla mna to bude skôr trapas, ale nechcem ťa nijako strašiť ..

1- nijako by to nemalo ovplyvnovať zdravie
2-dostaneš ho všade v drogérke, aj v lekárni