4 mužské trápenia, ktoré pred nami taja

Príspevok v téme: 4 mužské trápenia, ktoré pred nami taja
krk1

Aj keď sa muži tvária, že sa ničoho neboja, sú vo všeobecnosti flegmatici a nič ich ani nerozplače, je pár vecí, ktoré ich vedia potrápiť a ktoré by rozhodne ženám vešať na nos nechceli.

Hoci sa z nich snažíme vydolovať, čo ich trápi, keď zacítime ich smútok, no práve to sú chvíle, ktorým sa snažia muži predchádzať. Nechcú, aby sme si mysleli, že sú slabosi. Prejav emócií ako je strach, či úzkosť totiž považujú za slabosti.

Kým my ženy sa trápime denne miliónom drobných maličkostí, muži majú skutočných problémov iba pár. Rozlišujú ich na menšie a väčšie. A znova opakujeme, dozviete sa ich len horko-ťažko. Aj keď práve tieto tajomstvá mužskej duše v nás vyvolávajú najväčšiu zvedavosť. My vám teraz odhalíme niekoľko tajných mužských trápení, ktoré im robia na tvári vrásky.

1. Muži neznášajú otázky ako vyzeráme a či ich milujeme
Možno sa vám zdá, že je to drobnosť, ale spomeňte si, koľkokrát za deň sa ich muža pýtate. Koľkokrát je to za týždeň a za mesiac? Muž hlavne nepozná správnu odpoveď, čo chce žena počuť. Čo je výhra, čo je prehra. Muži sú citlivé bytosti. Chcú pôsobiť chápavo, ale nikdy sa im to nepodarí pri opačnom pohlaví, my sme predsa z Venuše a oni z Marsu.

2. Majú strach, či sú dobrí milenci
Muž sa touto otázkou zaoberá veľmi často. Muži sa zvyknú o sexe s priateľmi rozprávať častejšie ako ženy v skupine kamarátok. Je pravda, že chlapi svoje posteľové historky zvyknú nafukovať, aj to je dôvod, prečo sa strachujú.

Veľmi sa totiž s ostatnými porovnávajú. Porovnávajú svoju postavu, dokonca aj spodnú bielizeň, ale hlavne techniku pohlavného styku. Muža vždy zabolí, keď žena medzi rečou spomenie nového sexi kolegu v práci alebo vypracovaného fitnes trénera v posilňovni.

3. Chcú byť živiteľmi rodiny
Muži majú strach, keď začne ich žena zarábať viac ako oni. Chlap by mal byť predsa živiteľom rodiny. Iba vtedy môže byť na seba hrdý a sám so sebou spokojný. Iba tak si môže zabezpečiť atraktívnu milenku...

4. Obávajú sa, že sa zmeníte
Boja sa, že sa z vás stane taká istá osoba, ako je vaša matka. Je pravda, že ženy aj muži sa inak správajú pred a po svadbe. Meníme sa dĺžkou spoločného vzťahu, ovplyvňujú nás životné udalosti, krízy. Jedno je isté, ženy sa väčšinou na svoje matky podobať začnú, a hlavne situáciami doma. Sú kópiami aj preto, lebo svoj rodinný život prepierajú práve s nimi. A tie im následne navrhujú a kážu, ako sa k manželovi spávať, čo by bolo podľa nich najlepšie. Ako dobré dcéry počúvneme a všetko aj praktizujeme.

Toto som nasla na nete ,je to pravda?

marek183

Ja som sa stvorky nebal a aj tak ma to dobehlo. Moja manzelka sa snazila robit opak co jej matka a aj tak bola taka ista, len to presakovalo na povrch inymi cestickami.

Carie

Podla toho clanku som asi nejaka vadna, ale priatela som sa nikdy nepytala ci dobre vyzeram a ci ma miluje. Vsak ci ma miluje alebo nie vidim podla toho, ako sa ku mne sprava. A tiez nie som ten typ, co sa furt maluje, skrasluje, som skor sportovy typ a rada chodim do prirody. Preto som si aj vzdy vyberala partnerov mne podobnych. V prirode na ture nemozem byt namalovana ani oblecena podla poslednej mody, to by som daleko nezasla a make-up by sa mi rozmazal.

anjelik

Krk, jediným poslaním a zmyslom takýchto výpovedí je uchytiť pozornosť čitateľa a orientovať ho žiadúcim smerom. Preč od rozmýšľania o sebe, o tom, kto si, na čo si, kam smeruješ a orientovať ho k predmetnej skutočnosti. Aby riešil podobné hlúposti a nezmysly. Autor je za to zaplatený, aby písal podobné články. Je ich stále viac a viac a ich výpovedná hodnota je nulová. Každý človek je absolútne individuálny a sám si vytvára vlastné postoje k životu. Jasné, že existuje aj určitá stádovitosť..kolektívne myslenie. Ale napriek tomu je úplne zbytočné takto zovšeobecňovať..koľko ľudí, toľko chutí. Najbližšie k pravde je snáď iba ten posledný bod..keďže v genóme si nesieme aj svojich predkov. Ale to neznamená, že sa takými musíme stať. :o)
Ako napísal Wreck, podobné nezmysly ti deformujú pohľad na svet a ty začneš hľadať niečo, čo neexistuje. Existuje iba zdravý rozum a toho sa drž. Pozoruj svet, pozoruj ľudí, skúšaj taký a onaký postoj..ale vlastný, nie podľa článku..;o)

doubledog

2 je podla mna blbost, vacsinou si vsetci myslime, ze sme proste super borci :)
a nikdy v zivote som taketo nieco nerozoberal s kamosmi

DzanaFX

Inak podľa môjho názoru chlap sa vyžíva v jednotke a chce sa vyjadriť je to blud..Keď som sa inak obliekla môj EX to vždy okomentoval...:-D

lost

diva.sk ?

1. preco nie? kritika je kluc k uspechu.. z pociatku som toto neznasal, ked sa ma mama pytala, no lenze to mi nejaky homosexual (napr autor clanku) vsunul do hlavy, preto je dnesna mladez zdegenerovana, pretoze sa pisu taketo zretardovane clanky a ludia im veria.. (nic proti autorke temy, ale autorom clanku uz ano)
2. tak ak by som jej nestacil, tak nech sa paci tam su dvere, ktore jej kludne aj otvorim, aby nepovedala.. plus normalny clovek na sebe pracuje az do smrti..
3. blbost, velmi rad sa necham obdarovat s nejakym lamborghini ;)
4. JEJ matku nepoznam a kedze ona nepozna moju (tj. nezili sme ja s jej matkou a ona s mojou) tak velmi tazko moze nadobudnut osobnost mojej matky. Cize defacto je to objavovanie az do srmti, co je zauimavejsie ako keby bol svet brutalne staticky (samozrejme, ak sa nezmeni na prostitutku, gogo tanecnica este moze byt, aspon bude lambo)

A za toto platia v mediach? Ved to by som sa uzivil v danom obore aj ja.. Staci nahodne klepat do klavesnice a nieco z toho vyjde. OMG !

wreck

omg! zenam vyhradene lajfstajlove domeny na slovenskom nete! apage!!! ;)

ale ze si to ty...

1. nezmysel
2. ja strach nemam, s ostatnymi to nerozoberame
3. nezmysel
4. ano, toto jedine je jedna velka pravda :(

prosim ta, vo vlastnom zaujme necitaj tieto stupidity, lebo ti to tak skresli pohlad na zivot, ze s normalnym chlapom nebudes vediet fungovat. no aaaaano, nejaki este existuju. jednemu som bol pred tromi tyzdnami na svadbe.