som tehotna ...prosim reakcie

Príspevok v téme: som tehotna ...prosim reakcie
hul

Chcem sa opytat asi pred mesiacom a pol som mala sex ale prezervativ sa nam pretrhol isla som si hned kupit tu tabletku do 72 hodin... 1menstruaciu som dostala po 2 tyzdnovom meskani a bolo to take ze 3dni silne a potom uz vobec teraz ked ma ist druha ktora uz meska tiez 2tyzdne tak ziadna nieje su to skor ako nejake male fliaciky krvi nic viac...nechcem si namyslat ale brucho mam naozaj viditelne vacsie...aj ked viem ze by mi za mesiac asi nemohlo narast...a dnes som isla na dlhsiu cestu a prislo mi strasne zle musela som zvracat...neviem ci by ta tabletka mohla mat az take naledky naozaj neviem ale moc sa bojim prosim ak mate skusenosti precitajte si pozorne moj prispevok a poradte mi co to je

xantipa

pozri sa na ostatné témy s názvom Postinor, tam je toho popísané až až. Myslím, že ten tvoj prípad nie je nič neobvyklé.

xantipa

ja si myslím, že po Postinore sa takéto niečo stáva, známej meškal menzes 3 týždne a potom dva týždne a mávala aj špinenie. Ak si tabletku užila správne, tak by si sa nemala obávať, pretože je takmer 100 percentná. Ale choď si radšej kúpiť teh. test, aby si mala istotu.