Niečo sa deje s mojím otcom...

Príspevok v téme: Niečo sa deje s mojím otcom...
anonymkacolett

Ahojte, v poslednej dobe, cca mesiac, s mojím tatom sa niečo deje, bude mať tento rok 39, mamina je o rok mladšia, ja mám 18 a brat bude mať 5 rokov. Je kamionista, kedysi chodil každý deň domov alebo každý druhý. Teraz raz za týždeň alebo príde až sobotu ráno. Tu ide o to, že vždy keď prišiel na ten víkend, sme ako rodina niekde išli, vždy keď mamina niečo povedala, aby sme išli on nebol proti a išli sme či to bolo 500 km alebo 50 km nemali sme problém. Teraz keď príde domov, nikde nechce ísť, večer ide radšej s kamarátmi do krčmy čo on nikdy nechcel chodiť, aj keď som ho ja nútila ísť aspoň na tú kofolu. Vždy už od decembra hovoril, aby sme objednali dovolenku, že si potrebuje oddýchnuť, tak sme objednali a tešil sa ako malé decko. Teraz už ani to, nechce si ani týždeň zobrať dovolenku, že bude v robote. Keď je doma iba kričí. Ja neviem čo s ním je, či ho chytá staroba, alebo ako sa hovorí sprostí kamionisti, že to je ich domov... Možno pre niekoho to príde balamita, ale mňa to trápi..

alenka_maxova

vies, moze byt zniceny....preco nie? Dospelaci nie su stroje..Maju na to narok. Kazde rano do prace, z prace nakupit, domov, uvarit, pocuvat detiska, ako neustale cosi chcu, neustale otravuju, pytaju sa stale na nieco, treba sa s nimi hrat...Ono to nie je vzdy sranda, takze sa ani necudujem, ked ti otec povedal, ze sa mu "nechce". Ty si uz velka, bud samostatnejsia a hraj sa s bratom ty...

anonymkacolett

Keď som sa ho pýtala, povedal mi, že sa mu nechce.... ale to sa jeden deň kvôli bratovi môže aspoň prekonať a ísť sa s ním hrať...

alenka_maxova

nikdy nevies, co ho moze trapit. Zistit to mozes jedine tak, ze sa ho skusis normalne opytat, ci ho nieco momentalne netrapi, lebo ze sa ti zda, ako keby sa zmenil. Asi mu nebudes vediet pomoct, ale pokusit sa o to mozes. Tiez si myslim ako Winky, ze rodicia malokedy povedia o svojich starostiach detom. Ale mozes mu ukazat, ze ti na nom zalezi a ze si tu vzdy pre neho. Mozno ma nejaku krizu s maminou, naozaj nikdy nevies. Ale ked sa budete o tom doma rozpravat, mozno spolu na nieco pridete :)

winki

Zažíva krízu, možno má pociť, že mu v živote niečo utieklo. Možno má milenku, stratili s maminou spoločnú reč a postupne sa odsudzujú. A možno je pravda niekde úplne inde ale to vie len a len on. Máš 18 možno by si ho mohla vytiahnuť vo dvojici na večeru alebo tak a pokecať aj keď pochybujem, že ťa bude zaťažovať svojími problémami.