Hnedastý výtok

Príspevok v téme: Hnedastý výtok
missy.stefy

Dobrý deň. Dnes som mala dostať menštruáciu, no namiesto toho som dostala len hnedý výtok. Pred 3 týždnami som užila tabletku po - Escapelle. Včera som si robila tehotenský test, bol negatívny. Mám bolesti v podbrušku akoby som mala normálnu menštruáciu. Momentálne beriem antibiotiká Xorimax, môže to mať niečo spoločné s tým? Mám čakať či mi dôjde normálna menštruácia alebo čo to vlastne je?? ďakujem za odpovede.

odpovedam

missy, ja nerozumiem, preco tu tolke vypisujete na fore, co vam je a nezajdete za lekarom. My vam tu do vasich brusnych dutin predsa nevidime... tu mozeme len hadat, lekar ti to jednoducho a rychlo potvrdi... ach, ta zodpovednost...

missy.stefy

Už to je skôr hnedý výtok ale aj s krvou, ale veľmi slabý. Pritom ma neuveriteľne bolí podbruško a vaječníky aj na jednej aj na druhej strane. Ja sa len bojím toho, aby som bola tehotná. Pretože som sa dočítala, že je to bežné v prvých týždňoch tehotenstva.

sisialana

nestresuj, ked si uzila tapletku po.. moze to byt priznak... ved to bol zasah do tela.. a este uzivas aj antibiotika takze zachovaj pokoj a vsetko bude ok.