Sexualny zivot na bode mrazu

Príspevok v téme: Sexualny zivot na bode mrazu
Olina152

Dobry vecer vsetkym, ospravedlnujem sa za absenciu diakritkiky, ale nemam slovensku klavesnicu. K problemu: S priatelom som pat rokov, je to moj prvy priatel a zacali sme spolu chodit v 19 rokoch.Uz asi pol roka som ale dost nestastna, lebo ma vobec sexualne nepritahuje. Je to tym, ze dost pribral. Snazila som sa uz vsemozne, prosila, radila mu ako schudnut, vymyslala dietu, chcela sportovat. On o tom vie, ze mi to vadi, stale mi tvrdi, ze sa snazi, lenze on schudol mozno dve kila (ak vobec). Pre upresnenie jeho BMI je asi 30, cize obezita a potreboval by dolu aspon 15-20 kg, aby bol v norme. Viem, ze sa pytate, ako to, ze som to predtym neriesila...Netusim,jednoducho som si jedneho dna vsimla, ze je fakt tucny(vzdy bol pri sebe, ale toto je extrem) a odvtedy je to takto...Sex obcas mame, vtedy aj citim vasen,lenze to je chvilkove. Frigidna nie som, uspokojujem sa sama. Priatela lubim, je to zaroven moj najlepsi kamarat, nedokazem si predstavit nielen, ze zivot bez neho, ale ani tyzden bez neho. Vzdy ked sme od seba je mi uz po troch dnoch smutno. Neviem uz, co mam robit, snazila som sa o tom opakovane rozpravat,ale mam pocit, ze mu je ta pohodlnost prednejsia nez sex.Da sa to vobec riesit?Som v koncoch s napadmi. Dakujem.

Olina152

Bohaty nie je, je to jednducho tak, ze ho mam rada, ale neviem sa vyrovnat s tou obezitou. Chvilkami sa mi na to dari zabudnut, ale vacsinou som bud nastvana, ze je taky alebo deprimovana, ze s tym nic nerobi. Podvadzat ho nebudem, to sa s nim skor rozidem. Idem sa znova pokusit ho presviedcat o tom, aby schudol, asi mu aj poviem, ze je to posledna sanca. Nechcem byt s niekym,kto si sam zapricini cukrovku, porazku a infarkt...

Sidka3

Olina....ak ho máš rada,neviem možno je moc prachatý...tak si užívaj a najdi si na sex niekoho,na také nezáväzne stretka,trebárs toho IIva,dolu,čo ma tu tlstu ženu,alebo prehladaj inzertne zoznamky,nedávno som tam čítala jeden 45 ročny z PE hladá ženu na intimne stretka...neviem síce odkial si.
Uprimne-ja neznášam tých tlstych,stale upotenych,smrdiacich chlapov-su ako tulene a sex..to už vôbec...hnusí sa mi to...

Leela333

Olina necíť sa zle, určite ti ide aj o ten sex, veď je to vo vzťahu prirodzená vec. Prečo by si sa ty mala trápiť pri ňom? Ak na sebe nezapracuje (čo pochybujem, keď to doteraz nespravil), nechaj ho. Jednak možno nájdeš lepšieho alebo si uvedomí, že to myslíš vážne a možno na nakoniec spamätá.

jahodka123

IIIIvo - to mi je lúto, ozaj ti nezávidím takúto situáciu. Môj kamoš to vyriešil svojsky - začal žrať aj on. Obaja sú jak dve velryby, nonstop by niečo žrali a minule, ked sa verejne pred nami všetkými začli hádať o čipsy, tak to už bol vrchol. My už s nimi ani nechceme chodiť von a aj sme tú komunikáciu obmedzili, lebo ich ozaj nič netrápi, len jak čo a kolko zožrať. Sú nechutní

IIIIvo

jahodka123.

Si správna holka,ja som nešťastný,hambím sa isť na prechadzku s ňou,proste ja som ako slamka a ona ako megero,bože prečo je život na mňa taký,ja chcem žiť a i intímne žiť,sexovať a čo teraz,len si to robím sám,žijem s tlstou ženou,ktorá žerie za 3 a vôbec sa nekontroluje. Je to strašné!!!!

Olina152

Ja som tam este velmi dolezitu vec zabudla uviest a to, ze on ma z toho aj zdravotne problemy-tlak+cholesterol nemam v norme...Mne ani tak nejde o ten sex,skor to, ze ak ho dvaja nemaju, resp. nie je tam chut (z mojej strany), tak ten vztah nie je kompletny, podla mna sa kazi, rozpada.Podla mna ma na jedle psychicku zavislost a ja uz naozaj uvazujem, ze sa budem vyhrazat rozchodom, alebo jednoducho sex uz uplne odmietnem. Nie je to velmi spravne,ale neviem kam dalej.

jahodka123

čaute. tak túto situáciu vám ozaj nezávidím a ani neviem, ako ju vyriešiť. vaši partneri asi nemajú chrbtovú kosť, lebo keby mi raz povie alebo naznačí priatel, že som tučná, tak sa v prvom rade od hanby prepadnem, vyhodím chladničku do záhrady a nevyleziem z fitka aspon mesiac. takže asi tak... Asi to bude chcieť fakt si nájsť bokovku, alebo sa aspon tváriť, že vás niekto zaujal, aby sa uvedomili. Každopádne vám nechcem radiť nič nekalé, ale neviem no :(

IIIvo

Olinka.

Ja mám ten istý problém,moja žena mala 58kg,sexovali sme 3x v týždni,mala zamestnanie take z pohybom,pred 3rokmi zmenila za sedave zamestnanie,stale desiata,obed a kopu sladkosti,za tie roky pribrala typujem 50kg,nechce mi povedať,kolko váži. Je to hora mäsa,ja mám 78kg,sex už ani nemáme,som z toho nešťastný,lebo ja chcem. Tiež ju nutím schudnuť,schovavam jej tu kilovu desiatu a kopu sladkosti--no vždy s kupi.Povedal som jej,že si nájdem inu na sex,ani to nepomohlo. Tiež sa sám uspokojujem a dal som si inzerat že hladám ženu na intímne stretka Odkial si?