FórumDo kategórieKam som prispelObľúbenéVyhľadávanieNová téma

Téma: Ako mi moj partner vysvetlil, ze chlapi pozeraju po inych

Téma je iba pre registrovaných

Do témy môžu prispievať iba registrovaní a prihlásení návštevníci.

Pridať do obľúbených **OdpovedaťObnoviťHľadať "Ako mi moj partner vysvetlil, ze chlapi pozeraju po inych" v článkoch
  • Ikona kategórie Téma v kategórii: Vzťahy
    myska1204.06.12 08:35??.??.60.22

Zasa som sa raz vcera vytocila. Nie som ziadna skrata, vidim, ze aj po mne sa muzi dost pozeraju, ale vadi mi, ako sa sprava moj partner. Neotaca sa okato za inymi, ale vcera sme boli v nemenovanom nakupnom centre a vsade sama cica v mini mini a podobne. Keby sa pozrel, nevadi mi, ved aj ja sa pozriem na pekneho chlapa. Ale on obzera a dokonca navazuje ocny kontakt, co ja nerobim! Povedala som mu, ze mi je vrcholne neprijemne, ked ide oproti nejaka zenska, on drzi za ruku mna, ja sa s nim rozpravam a vidim, ze ona sa pozera do oci jemu a on jej(popripade aj inde). Viete, ako mi to vysvetlil?

Vraj: Predstav si, ze mas doma tuju. Mas k nej vztah, ale predsa si pozeras ine PEKNEJSIE tuje v obchodoch. To slovo ma dostalo. Strasne mi to ublizilo. Ako mohol povedat peknejsie? Vraj mu to uslo a myslel tym ine... Nebavi ma to s nim. Nemala som este priatela, ktory by sa takto spraval. Normalne nemam chut s nim uz byt, hnusi sa mi to, ako sa vyjadril. Je mi jasne, ze na svete je x krajsich ako som ja, ale podla mna riadne prestrelil a boli to...

• Maoam23.06.12 14:43??.??.229.211

ked vas tak citam, nadobudam pocit, ze muzom sa uz nepacia zeny s krivkami, ako kedysi, ale sa to dost pomenilo, teraz asi cim chudsia, tym lepsia ;-))

• natusa4223.06.12 13:24??.??.129.7

myska chápem ťa,dokonale ...viem o čom hovoríš,tiež ..som zažila toto,čo ty " máš dokonalé telo,si úžasná,práveže si ženská " ,ale otáča sa za chudými:)poznám dôverne,ale inak to robí každý chlap ,bez výnimky a ak nie,tak potom je naozaj spokojný s tým čo má doma,lenže to je možno jeden z miliona ....

a nedáývaj sa na dietu,prepana !!!kvoli nemu nie,kvoli sebe !:)ak sa ti postava nepáči,tak potom áno,ale nie za to,že on ti toto povie ..to nie ....

ja naopak :D :D som urobila .viem,že sa MU páčia chudé ženy a ja práve nmaopak odkedy som s ním za tie roky,som ešte viac pribrala,ako som bola,ked sme sa spoznali :):) a vraj ma miluje neskonale aj tak :D:D

vyrieš to ako ja :)uvidíš,čo potom:)

• Maoam23.06.12 08:32??.??.229.211

myska12, neviem, kedy pochopis, co sa u vas deje, ale prajem ti, aby si vytriezvela, neviem ci si vsimas, ako ta to meni, stavas sa paranoidnou (tvoja druha tema), stavas sa stihackou atd., proste ti tento typ muza, tento typ vztahu nerobi dobre

• myska1223.06.12 08:30??.??.60.22

Je to tazke...Keby bol aspon total hulvat, co sa tyka ostatnych veci, ale naozaj je na mna velmi dobry. Mozno je to moja zalubenost a ked mi spadnu ruzove okuliare, konecne sa odvazim. Ale slubila som si, ze akonahle mi este ublizi nejakou podobnou poznamkou, tak ...

• Maoam23.06.12 08:10??.??.229.211

Deria, napisala si to krasne a velmi vystizne. Toto jej tu ludia pisu od sameho zaciatku, ale ona s tym nic nerobi.

Tak potom nech sa trapi. Je to jej rozhodnutie.

• Deria23.06.12 01:45??.??.64.169

Mas vedla seba zakomplexovaneho, vecne nespokojneho a hladajuceho partnera! Pritom je este netaktny. Naco cakas, ze sa zmeni? S tymto muzom nebudes mat harmonicky zivot, vzdy budes iba naplastou na jeho komplexy, to fakt nie je o laske. Vybodni sa na neho, cim prv, tym lepsie pre teba.

• myska1222.06.12 22:47??.??.236.166

Ja nie som extra chuda, mam par kg navyse, ale tucna rozhodne nie som.casto mi hovori, ze moje telicko sa mu moc paci, ale vidim, ze pozera po chudsich, tak asi sa dam na dietu, alebo co:(

• natusa4222.06.12 13:22??.??.52.200

leela podľa toho,ako sa ON správa v danú dobu,tak to je u mna :(lebo vie byť aj neskutočne milý a pozorný,a kedže ja nemám iného,tak sa teším, aspon jeho "záujmu" ..aj ked na druhej strane viem,že to nie je dobnré,ale ..:( neviem,čo robiť ,teda viem,že by som ho mala nechať,lenže ..akosi nemôžem...:(

• Leela33322.06.12 00:11??.??.22.207

natusa42: Tak buď ho chceš alebo ho nechceš. Raz ho neznášaš, lebo ti robí zo života peklo, potom je pre teba dokonalý, lebo by ťa nepodviedol. Tak sa rozhodni čo vlastne chceš, aj keď mám pocit, že ti to takto vyhovuje...

• natusa4221.06.12 20:51??.??.52.200

myska a ty si aká ? to by mne nikdy ten môj " psycho" nepovedal,nie toto ..takto hnusne a priamo,vždy mi na moju postavu povie,že .." si úžasne krásna aj postavička " ...takže neviem,či by som s hentakým ostávala ako je ten tvoj,to je vyslovene akože výsmech,urážka,alebo čo ?nevie si predstaviť ako trpíš ?bože,čo sú už tí chlapi všetci pomätení ,či čo :( nervy mi robia

• myska1221.06.12 13:53??.??.60.22

Mne moj naposledy povedal: Neviem, co ti mam este povedat. Vies, ze sa mi pacia chude baby.

Nuz co...

• natusa4220.06.12 17:09??.??.52.200

winki ja viem,že je psycho ..ktorý sa nevie kontrolovať a nervák,ale na jednej strane mi akoby " vyhovuje " to,že ma nepodvedie,že je slušný a že má oči len pre mna,ale zároven si uvedomuje,,že to nie je dobré a preto chcem s tým vzťahom praštioť v čo najkratšej dobe ..ak sa bude dať ,ak zase mi nebude zo života robiť peklo

• Carie20.06.12 12:43??.??.224.23

no neviem, ci je zrovna psychopat, ale je to blbec co nevie normalne formulovat vety, nevie sa ovladat a nevadi mu ta ponizovat (tym, ze o tych druhych "tujach" hovori ako o krajsich od teba a to ho opravnuje ich ocumovat, nadviazavat ocny kontakt). co si myslis ze urobi, ked si ty s nim neni, on takto cumi na nejaku tuju krajsiu od teba a ona by za nim dosla a bola by ochotna s nim ist do postele? myslis, ze by jej povedal: ale ja mam doma priatelku, je sice skaredsia jak ty, ale aj tak ju mam rad a preto s tebou nepojdem?

• myska1220.06.12 12:42??.??.60.22

No ten pocit presne poznam Natusa, len moj priatel nie je ziarlivy, dokonca povedal, ze keby som robila to iste, nevadilo by mu to, co mi pride ako keby mu na mne nezalezalo tak velmi ako mne na nom, lebo kazdy partner, ktoreho som doposial mala bol ziarlivy...

Carie, no pekne, aspon niekomu robim radost:D

• Carie20.06.12 12:40??.??.224.23

vzdy ked vidim tuju alebo citam o nej, napadnes ma ty :-) aj teraz mi akurat doslo na mail, ze na istom zlavovom portali maju lacne tuje :-)

• winki20.06.12 11:04??.??.49.50

Natusa...nehnevaj sa, ale ty máš pri sebe psychopata. Je jasné, že ti vohovuje, lebo je na teba naviazaný a tým pádom ťa nepodvedie, neoklame, je milý a zniesol by ti aj modré z neba....ale je to psychopat čo ťa týra....si to uvedom už konečne.

• natusa4220.06.12 10:54??.??.52.200

a teraz nie je cloveku ani tak ani tak ..poznám dokonale ..je to na zblaznenie

• natusa4220.06.12 10:53??.??.52.200

myska

presne detailne poznám ten "pocit " ,ked ti nejaký chlap vyhovuje úplne do bodky v "istej oblasti " ,ktorá je pre teba dôležitá,ja som na tom rovnako,tiež mám človeka,ktorý mi v 5 oblastiach dajme tomu vyhovuje skvele,( myslím,že lepšíi muž sa nenájde v tomto,čo som očakávala),ALE ..obrovské ale ...nevyhovuje mi v 10 iných oblastiach ..a to je najväčší problem vsetkeho,nechápem ako niekto môže byť taký uzasne skvely v istych oblastiach ..a uplne " fail " v dalsich desiatich ..nechápem,nerozumiem,asi nie som normalna ..ako moze niekto byt na jednej strane citlivy,nezny,pozorny,milujuci,vtipny,inteligentny ,verny ,o akom som vždy snivala ..a ako potom dokaze byt nervak,nenormalny,ziarlivec a pod ..nechápem proste,v zivote nepochopím

• myska1219.06.12 14:25??.??.60.22

On je v inych ohladoch prave taky, akeho som chcela. Len tieto casti mi vadia... Nechcem ho opustat len kvoli tomuto, ale...:(

• bon bony17.06.12 16:09??.??.144.225

myska12 prepác, ale vy sa ku sebe hodíte. Naivka a hlupák. Keby si bola normalna,uz davno posles takeho debilka do p..reč. Nemas voci sebe ziadnu uctu!

Takze vobec ti neprekaza byt s nadrzanym ocumujucim idiotom, hold, tvoj problem..

Téma je iba pre registrovaných

Do témy môžu prispievať iba registrovaní a prihlásení návštevníci.

Vybrané články

Inzercia

Liečivé huby od Quadra Synergy

Liečivé huby od Quadra Synergy

Získajte späť stratenú energiu a chuť do života. Vyskúšajte 100% Bio produkty bez vedľajších účinkov.

^ Späť na vrch