Pozvanie na kavu od

Príspevok v téme: Pozvanie na kavu od
melindaaa

ide o to, ze sme sa spoznali par dni dozadu...hned ma pozval na kavu a zacal mi hovorit kadejake bla bla komplimenty. A vtedy som naschval povedala nie, ze je prilis sebavedomy.Na oplatku mi zacal hovorit, ze len skusal ci sa zachovam ako ostatne ( ved to bolo aj take okate, ze ma skusa) a vraj sa mu paci ako sa spravam, ako som sa zachovala

Pekny chlap, sportovec, zatial mily,vsetko vpohode. Zacali sme si pisat na tej socialnej sieti aby sme sa aspon trocha viac spoznal, vsak to vacsina pozna.. no a on ma stale napada tou otazkou ci pojdem a kedy pojdem. Popravde hned by som isla, ale nechcem hned vyzerat ako tie ostatne akoze som uplne v rozpakoch, ze ma pozval na kavu. Okrem toho, ja som ho poznala uz pred tym, ale iba z videnia no tvarim sa,ze neviem o koho ide :D to zoznamenie bolo nahodne nastastie :)

Ako sa mam zachovat ako a co mu napisat na otazku " co s tou kavou, pojdeme?" fakt nechcem to pokaslat hned na zaciatku pretoze ked sa mi niekto skutocne zapaci tak som nervozna pri inych to vobec neriesim :)ani nechcem odmietnut, ale ani nechcem povedat hned jasne podme aj okamzite teraz..poradteee :)

malickaaaaa

Ked sa ti paci tak urcite chod, nemas co stratit... :-)
Cez net ako uz pisali to je o nicom, ja by som chcela mat aj vizualny zazitok :-)

katka...

No nepojdes na kavu s nim ty, pojde ina. Nebude ta pozyvat vecne. Ak mas zaujem, tak chod. Na tom nic nie je, vypisovanie cez net je o nicom.

winki

a inak vy ste na začiatku na tej káve aj boli alebo toto celé sa odohralo len v rámci internetovej komunikácie?

melindaaa

meri.m

ten blog ma dostal fakt :D

v niecom som sa nasla, ale inak veci nerobim nasilu :) a ja sa nehram praveze na nic uz mi tu nenakladajte, ale dik dali ste mi tu odvahu aspon sa vyjadrit k tej otazke ktoru mi polozil ako poslednu a ja som sa odhlasila, vcera som tam ani nebola lebo som fakt nevedela co mu mam napisat. haha toto je pre mna vtipna situacia , ale aspon som na koni :)

Honor

Nikdy nepochopím dievčatá, ktoré otáľajú a otáľajú, len aby boli za nedobytnú korisť. Ono ak ti je sympatický, rozumiete si spolu, tak neviem na čo čakáš? Potom ho to naozaj omrzí a už sa ani neozve. Mne by sa po pravde nechcelo písať len cez sociálnu sieť..však jedna káva vôbec nič neznamená ;) A ak si rozumiete a ťa pozýva, tak to príjmi

AdamKrt

melindaaa Včera 22:48 -

ked si taka upipavka, ze nevies, ci chces a ani ano, ani nie, tak mu povedz, ze na tu kavu pojdes, buduci tyzden v nedelu. takze mas skoro 2 tyzdne casu :)))

doubledog

radsej si s nim budes pisat cez net ako by si pokecala hodinku na kave?
to ma aky vyznam?
nie je lepsie sa porozpravat nazivo?

prijatim pozvania na kavu sa predsa k nicomu nezavazujes