podme chudnúť:-(

Príspevok v téme: podme chudnúť:-(
00Kvietok00

Ahojte baby.som mamickou jedného krásneho dievcatka.bude uz mat 2 roky a mne este stále ostalo brucho od porodu citim sa strasne prezieram sa ako prasiatko.stále by som len sladké do seba pchala.citim sa strasne.a najhorsie je to teras ked je teplo cez tricko mi vitrca brucho.uz som vela krat chcela chudnut no nemám pevnu volu.nenávidim pomali samú seba.nepridá sa niektorá ku mne??ze by sme to skusili spolu??pred tehotenstvom som bola stíhlucka mala som cca 53 kg.ale pocas tehotenstva som pribrala viac ako 20 kg a rodit som sla viac ako 73kg.no des..budem strasne rada ak sa kumne niekto pridá...cakám:-(

sloniatko

ahoj kvietok :) aj ja chudnem ale pomalsie a zdravsie sa snazim ale teraz som to na dost dlho pos..a neviem sa sama nastartovat budem rada ak nam to pojde spolu inak i ja mam slabost na sladke a kofolu obcas...schudla som 5kg za 5mesiacov.tak napis!tesim :)

Tama81

ahoj,ja mam 4 mesacneho syna a tiez my ostali kila po porode, a poviem ti , nikdy som nemala problem schudnut a teraz mi kazde kilo ide stokrat pomalsie dat dole. So sladkym sa mi podarilo skoncit tak,ze som sa stavila s kamaratkou,ze 3 tyzdne nic sladke do ust nedam (ani marmeladu,cukrenu kavu ci med alebo hrozienka). a ver ci never po 3 tyzdnoch sme obe prestali mat chut na sladke,neverili sme tomu,ale je to tak. teraz uz mi je sladke sladke a vobec mi nechuti,kavu pijem ciernu s mliekom. ked sa zbavis sladkosti,tak mas o par kg isto postarane. a ked v sebe najdes silnu volu na to sladke,tak potom ti nebude problem dat stopku hranolkam, popcornu pri telke,alebo cole..
drzim palce.

elinkaaa

ahoj .... ak chces ale naozaj chces schudnut musis najst v sebe presvedcenie, volu a najme to musis robit kvoli sebe :) ...a v neposlednom rade si uvedomit ze to bude beh na dlhu trat....ja som zacala vo februarom chudnut a doteraz sa mi podarilo dat dole tak 11kg. Ta horka cokolada je pravda - teda aspon u mna - ja som tiez jedla vela sladkosti ale zvykla som si za obedom dat namiesto keksiku tabulku cokolady - horkej! a staci mi to. Len prosim Ta nemysli na ziadne diety, zdrava strava! je spravna a trvala cesta. ak chces tu je moj mail elinkaaa@centrum.sk ....

mariolka12

ahoj kvietok, nikto ti sem nenapisal tak aspon ja sa pokusim:)tiez sa snazim schudnut no moc mi to nejde...ale ak mas stale xut na sladke tak je xyba aj v jedle ktore zjes, skus lahke ako salaty masko, cottage cheese, skus sa tak preorientovat a skus aspon na tyzden vynexat vsekto sladke ale aj tak ze snaz sa necukrit kavu a sladkosti uplne vyluc uvidis ze po case ti to chybat nebude a ak pride na chut skus si dat tablicku horkej coko hovori sa ze ta sa este moze no neviem ako to je..snad som ti troska poradila a hlavne si precitaj vela o strave lebo to je zaklad..a gratulujem k dievcatku:-)