Zubné lekárstvo štúdium

Príspevok v téme: Zubné lekárstvo štúdium
Nela41

Ahojte je tu niekto kto študuje zubné lekárstvo? Pozerala som staršie témy aj forúm na iných stránkach ale všade je toho dosť málo o tomto štúdiu.
Zaujímali by ma vaše skúsenosti a najmä či je tam samostatný predmet fyzika. Viem že ako na všeobecnom aj na zubnom lekárstve je biofyzika - veľmi ťažký predmet, ale niektorí ľudia tvrdia že je tam aj samostatná fyzika (neviem či si to nemýlia s tým, že sa v ČR robia aj prijímačky z fyziky..)..
A zaujímalo by ma aj aký j rozsah učiva, či je to ľahšie ako všeobecné lekárstvo alebo nie, lebo každý tvrdí niečo iné. Ďakujem za odpovede :)

mr fantastic

je na takej urovni ako vseobecna medicina. len prijimacky su ovela ovela narocnejsie, kedze musis ziskat takmer plny pocet bodov.
mas uplne jedno ci sa budes ucit fyziku alebo biofyziku. dolezite je ci sa rozhodnes vobez studovat zubarinu. poznal som aj takych babrakov co sa tam dostali az na 5-6krat. to znamena ze 5 alebo 6 rokov sa biflili dve knizky na prijimacky. keby mali rozum tak za ten cas spravia hocijaku inu vysoku skolu..a nie sa este 6 rokov trapit.
zubar je lukrativna pozicia. take su aj naroky.