Mačiatka od mojej mačičky.

Príspevok v téme: Mačiatka od mojej mačičky.
Mačička9.

Dobrý deň. Dnes ráno, okolo štvrtej sa mojej mačičke okotili mačiatka. Do poobedia jej nebolo, a vrátila sa až okolo tretej, celá krvavá, bez mačiatok. A teraz šla zase niekam, myslíte si že za mačiatkami? A prinesie ich po čase? O pár dní alebo tak? Neviem, ako mám reagovať, ešte nikdy som nemala mačiatka, keďže mám doma kocúrika a mačka sa k nám dostala len náhodne, a nechali sme si ju. Ďakujem za každú odpoveď už vopred... Som šťastná ako žaba, že konečne máme mačiatka, len ich chcem aj vidieť....prosím, zdržte sa urážlivých komentárov, lebo naozaj neviem ako sa mám zachovať, fakt....ďakujem...

Mačička9.

už mi priniesla, jedn nádherné rysave maciatko, pred tyzdnom, dakujem vam vsetkym, so najstastnejsia na svete,papapaá:)a vsetko je v najlesom poriadku, vstci sua sme zdravi a tak.ppap:)

petraR

Mačka ako matka čo ich má chrániť ich ukryla na bezpečne miesto aby ich nikto nenašiel, ked ju uvidite opať nenapadne ju sledujte kam ide a nezabudnite jej pravidelný prísun potravy pretože potebuje vela energie.....moje mačičke z tých porodov šiblo a vačšinou mačky odvrhla tak sme ich krmili vlstnoručne cez striekačky

Mačička9.

Aha, ďakujem ale ona je pravdepodobne u susedy, aj keď sme ju tam nenašli, ale tam býva veľký starý CCA 8-ročný kocúr...:( :'( :) :')))

sony240

Mačka si hľadá bezpečné miesto, kde mačiatka porodí. Takže určite ju budeš vidieť pár dní pomenej, bude s nimi tráviť dosť času, aby ich kŕmila a chránila. Kocúri ich zvyknú zabíjať, neviem či kvôli tomu, že si ich mýlia s myšami alebo tak. Ale ak prežijú, zosilnejú, tak ti ich sama príde ukázať. Tak veľa šťastia a pokiaľ ich náhodou nájdeš, nechytaj ich, mohla by si na ne preniesť iný pach a odvrhla by ich.