Stomatolog s mikroskopom

Príspevok v téme: Stomatolog s mikroskopom
Milada121

Ahojte. Zila som dlhsi cas v USA a spoznala som sa s jednym zubarom povodne tiez zo SR. Vsetko robil vylucne so zvacsovacimi lupami a mikroskopom. Kedze teraz zijem v BA,hladam niekoho podobneho s mikroskopom. Na nete som nasla jedno centrum www.cmsdent.sk. Ma niekto skusenosti? Popripade nejaky iny zubar s mikrkoskopom. dakujem.

Liliana_

S mikroskopom pracuje aj MUDr. Dobeš, má ambulanciu na Narcisovej 5 v Bratislave. Robil mi takto už 2 zuby (koreňovú výlpň) a dopadlo to perfektne, so zubami nemám žiadny problém. Len na porovnanie, iná zubárka mi robila koreňovú výplň bez mikroskopu a ten zub mám totálne zbabraný. Ja by som už k zubárovi, čo nepoužíva lupy a mikroskop, ani nešla !!!

Anndy

Prave pan Lehotsky po rokoch strachu zo zubarov vzal aj mna a nemozem si stazovat. Absolutne bezbolestne a kvalitne. Ceny na moje pomery vysoke, ale nehodlam menit, radsej setrim.

muc

milada, porovnala si uplne neporovnatelne vykony, rovnako ako si porovnala neporovntelne ceny v USA a u nas. cena nie je len hole cislo. ide o sumu, ktora je determinovana mnohymi faktormi danych statov.

Milada121

Ahojte

tak som bola skusit v tom cmsdent vysetrenie u dr. Lehotskeho a bola som velmi milo prekvapena, perfektny pristup, vsetko pekne vysvetlene, malo som z toho celeho velmi dobry pocit. Uvidim ako to bude s osetrenim, nasiel mi jednu plombu na vymenenie. Ked to porovnam s USA, tak musim povedat, ze v nicom nezaostavaju no ceny maju uplne smiesne. V USA som platila raz za kanaliky 1600 dolarov (a to bola akoze dobra cena), tuto mi to orientacne nakalkuloval na 350 euro. Napisem potom, ze ako som dopadla.

muc uplne s tebou suhlasim, no ked to ten zubar nevidi, tak darmo moze byt vsetko super. Chod na operaciu oci k niekomu kto nema mikroskop...takeho dnes uz ani nenajdes.

buff

ahoj - bola si už u niekoho? tá stránka cmsdent patrí myslím oradentu, mudr. lehotský, tých si chvália. v BA má ešte či viem mikroskop evident, ďalej šupler marek a vlastimil grauss. okrem šuplera na neho som nevidela referencie, ostatní majú dobré, ale osobnú skúsenosť nemám...

muc

:D

smejem sa, co uz vsetko nevymyslia... je to vynikajuci sposob ako vytiahnut z vrecka pacienta nehorazny peniaz.
ak je stomatolog neschopny, nepomoze mu ziadny mikroskop! kvalitne poskytnuta sluzba nema nic spolocne s tym, ci ma mikroskop, alebo nie. ide v prvom rade o odbornost, preciznost, doslednost, pouzity material, hygienu.