Revalid

Príspevok v téme: Revalid
nicolette

Rada by som vedela, pokiaľ máte osobnú skúsenosť s radom výrobkov Revalid na vlasy a nechty, že nakoľko je účinný a či vám pomohol? Uvažujem totiž nad kúpou kapsúl, poprípade šamponu a kondicionéru. Nerada by som však investovala zbytočne, keďže to nie je najlacnejšie, tak by som uvítala váš názor.
Ďakujem :)

nicolette

Ešte prednedávnom som mala bezproblémové vlasy, ale v poslednom čase mi začali intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým padať a lámať sa. Včera som sa teda úplnou náhodou dočítala o tomto prípravku, resp. prípravkoch a zaujalo ma to, aj keď som už počula o Revalide v minulosti.

seva

Pred pár rokmi dcére 18 r.veľmi vypadávali vlasy. Podľa rady priateliek a lekárničky som jej kúpila ozaj celý rad prípravkov Revalid. Teda môžem povedať tabletky,cca na 3 mesiace, šampón a myslím si, že aj nejaká vlasová voda tam bola. Kúpila som jej to k meninám ako darček ktorý ozaj nebol lacný.
Pomohlo, môžem odporučiť. Vlasy prestali padať, spevneli a dalo sa to do poriadku. Práve sme spomínali, že by bolo dobré to znovu zopakovať, nakoľko odvtedy uplynulo už pár rokov.

Zaran

Ja mám Revalid šampon aj kapsule mne pomohli užívala som asi od novebra do marca,moja pozitívna skúsenosť s nimi,aj so šamponom,je to drahšie ale oplatí sa,hlavne kapsule :)