Muzska ritka

Príspevok v téme: Muzska ritka
poradkyna

Zaujimal by ma Vas nazor. Je pre chlapa naozaj tak velmi vzrusujuce, ked mu baba hladka prstom ritku (dierku)? Poprosim, len normalne odpovede, viem, ze niektorym to pride nechutne a pod., tiez sa mi to pred tym zdalo humusne, takze chapem, ale momentalne ma zaujimaju odpovede iba tych co to maju radi.

zdencici

nieje to nechutne je to tak...medzi ludmi je to len vacsinou tabu...chalan ma vacsinou nervove zakoncenia atdňto co ho vzrusuje ulozene v zadku :) nie vsak kazdemu sa to paci....ini to miluju.....ja osobne by som nemohla mat chalana ktory nema poriadny a pekny zadok :P :P ..inak ho neni za co chytit!!!!!!!

Tomas0258

Ano, je to moc příjemné :-) ..a klidně jeho dírku můžeš hladit i jazýčkem, a prstem můžeš zajet i dovnitř- je možné, že se zpočátku nebude moc tvářit, ale jak pocítí ty slastné pocity, které to mužům přináší, tak pak už bude jen spokojeně vrnět :-) Taky jsem se toho bál, když mi moje milá poprvé hladila, a lízala, moji dírku, a zasouvala mi tam prstíky, kterými mi tam potom klouzala, když pusinkou spracovávala můj penis, ale když jsem se uvolnil, a užíval si to, tak pak přišel jeden z nejkrásnějších vrcholů v celém mém životě.. ;-)

Leonika 25

je to pravda...aj moj miluje ked mu prstom drazdim dierku ...niekedy tam aj zasuniem prst a ked ho fajcim sem tam mu ju al olizujem a velmi sa mu to paci ... aj mne sa paci ked to robieva mne

wreck

poradkyna, len tak prstom a nic k tomu... hm, to asi ani velmi nie. ale ak vies nejako sikovne pouzit este aj druhu ruku alebo nejaku cast tvare mozno, tak to uz zacina byt zaujimave. tipoval by som, ze ak sa nebudes snazit ist hlbsie a zostanes len pri hladeni, stretne sa to s pozitivnou odozvou.

a hladkat nemusis len prstom. :)

AdamKrt

Vsak si to vyskusaj na priatelovi. Je tam vela nervovych zakonceni, urcite je to vo vseobecnosti prijemne, ale iste sa najdu aj vynimky z pravidla.