Yersínie enterocolitica

RNG

Mikrovlakniny su velmi kratke retazce vlaknin rozneho druhu, ktore sa akoby rozpustaju vo vode a zahustuju ju. Typicke su pektiny(jablka, hrusky citrusove plodiny...) psylium(plevy z indickeho zrna)arabinogalaktany(miazga z niektorych ihlicnanov, napr smrekovec opadavy/larix decidua, glucomanan z korena Amorphophalus conjac, inulin z korenov cakanky.
My ich nevioeme prakticky vobec stravit, su vysoko nasiakave, tj cistia nase creva a su vyborna vyziva pre nase probiotika.

RNG

Yersenia enterocolitisd odide obvykle sama, tj po case ju nase vlastne probiotika v crevach vytlacia. Samozrejme pouzitim atb potlacis aj nase probiotika a zrejme tie, co si pouzila ti yerseniu dostatocne nepotlacili
kidshealth.org
dporucam radsej prirodne antimikrobialne, ako GSE, poreganpovy olej a [ppodobne, ktore potlacia mnozstvo skodlivyxcyhu infekcii v cfrevach , ale neposkodioa probiotika.
Odporucam ti brat plno mikrovlaknin a nasadit kvalitne probiotika, ktore ti iste atb znicili a mozno sa ti dosial crevna flora nenapravila pasivne, tak musis na tom aktivne pracovat.