19tka a chlap po 30tke

anamarie

lost do baru sice nechodim, ale ake zivotne skusenosti ma trebars priemerny 30 rocny a mladsi chalan? Aky ma rozhlad o svete a ako vie zabezpecit rodinu? Zena dozrieva skor ako muz, ma pred nim niekolko rokov naskok, nehovoriac o tom, ze dvaja studaci maju zvacsa holy zadok. Zena zacne chciet mat dieta, ale kedze su obaja rovnakeho veku - po skole, nemaju ani za co byvat, nieto este za co vychovavat dieta.

lost

nechapem preco si zeny mysia, ze rovesnici im nestacia :D

ak je to na vzorke mladych muzov, ktorych najdu v baroch v piatok vecer, tak sa ani necudujem.. to je ako keby som robil vzorku zien zo slovnaftu..

natalia123

tomu hovoris dospela? je to este decko uplne....jasne, ze to dopadne zle, ako skoro vo vsetkych pripadoch...a som urcite zato, ze zalezi na veku, nie len natom ci si dvaja rozumeju... Lebo o par rokov, si rozumiet mozu prestat uplne, hlavne ak jeden z nich je primlady a druhy uz chce viest rodinny zivot...to predsa kazdy logicky zmyslajuci clovek usudi...

anamarie

My sme spolu zacali zit, ked som mala 21 rokov a manzel (vtedy este priatel) mal 32. Vyborne si rozumieme, teraz sme spolu uz 9 rokov a rovesnika by som urcite nechcela. Manzel vyzera velmi mlado, postavu ma lepsiu ako mnohi 20tnici a na vsetko mame rovnaky nazor.
To by vsak mohol byt problem, ked chlap po 30tke planuje rodinu a baba ma 19 a dieta este nechce...

Carie

No moze fungovat aj taky vztah, ale zalezi od toho ako sa spolu zladia, ci maju rovnake zaujmy, ci k sebe pasuju. Ak chce ona chodit po diskotekach a on by chcel zakladat rodinu tak to bude asi problem.

Targo

Keď sa beru rovesníci,žena pôsobí hlavne po deťoch o veľa staršie. Jeden Pán to tu rozpísal,že Japonci maju skoro všetci mladšie ženy o 8rokov a viac,vtedy je vyrovnaná fizimonia oboch a nepôsobí to ako u nás...že idu vedľa seba...muž-ktorí pôsobi ako mladík , a žena-pôsobí ako jeho matka. Byť Tebou,tak rozdiel 10rokov je akurát-vtedy je muž už važnejší a zodpovednejší. Tvoj rovestnik- by bol ešte ako dieťa pri Tebe!! OK?

bratm

Ahoj, moja bývalá spolužiačka z VŠ mala 18 keď sa zoznámala s o 10 rokov starším, terajším manželom. Teraz majú spolu už dve skoro dospelé dcéry. ALE teraz je ona v najlepšom veku a jej manžel už pomaly v starom železe a strašne na ňu žiarli keď sa po nej pozrie nejaký chlap alebo aj keď má číslo nejakého kamaráta uložené v mobile. Je z neho na nervy a ľutuje, že sa s ním dala. No na druhej strane je rada za svoje dcéry, ktoré ju podporujú...

Anaya

Kolegynina dcéra tiež v 19tich začala chodiť s 30ročným. Už sú spolu 2 roky. Majú s kamarátmi kapelu, kde obaja účinkujú, teda majú dosť spoločného. A rodinu zatiaľ ani jeden neriešia.

Aprílka

Podľa mňa nejde o vek ale o to či si dvaja rozumejú, keď majú spoločnú reč, spoločné a rovnaké názory, tak to neni žiaden problém. Druhý problém môže byť už len rodina tých dvoch....