ako na nu

Príspevok v téme: ako na nu
vranovec

otazka hlavne na baby...ako by ste reagovali keby vam chalan ktoreho poznate z videnia povie ze sa mu pacite, nieco v tom style, alebo vas niekam pozve? nemam 15 ale 24 viem ze je to trapne sa to pytat tu ale vacsinou som sa zoznamoval cez net, v kruhu partie a pod., neviem ci je to vobec vhodne -.... =)

Honor

Keby mi bol sympatický tiež by som pozvanie prijala s úsmevom na tvári a tešila by som sa :)

Si dospelý chlap tak nerieš, či je niečo vhodné alebo nie :D Normálne ju pozvi niekam sadnúť ;)

myopinion

uplne normalne. kazda aspon trochu inteligentna baba nad 20 to berie normalne a dokonca ju to potesi a na to kafe pojde aby zistila co je dotycny zac :)

alenka_maxova

Ha? Dakedy zasnem nad temami, co tu zakladate. Ty sa vazne pytas v globale, co by urobili zeny??? A teraz ti tu 20 zien odpise a ty co? budes spokojny? :D A prave ta jedina, o ktoru ti ide bude reagovat uplne ale uplne inak a potom co? zalozis novu temu? :D Aaaaa, nemozem z vas.....

Co by som urobila? Keby sa mi pacil a boli by tam vzajomne sympatie, pozvanie von by som prijala. Keby nie, slusne by som odmietla :)

Jessica.

Tak zachovala by som sa prirodzene, keby sa mi páčil. Prijala by som jeho pozvanie, a to ostatné, tu už nebudem vypisovať....;-) :-)

V prípade, že by sa mi nepáčil, no tak by som mu povedala, že porozmýšľam, a možno by časom prišiel aj na inú.