neprestavajuca hnačka :((((((((

Príspevok v téme: neprestavajuca hnačka :((((((((
mimijen

Dobry den, píšem vam v z postele, cela noc prebdena na zachode, hnačkujem non stop -len voda, a raz som vracala, horučka len mierne zvysena 37,2. dala som si endiex, vysledok zatial ziadny. Už nechapem kde sa to stale berie a kolko to bude trvat. Kedy by som mala ist na pohotovost, ak sa to napríklad nezlepší do zajtra? nechcem ta utekat, aby ma medzi dverami poslali domov, zaludok bolí tu a tam.. :(((((((

RNG

Nikdy nevies! mozno si mal mikrob citlivy na vysoky obsah kyseliny fosforecnej.
Alebo ti telo medzitym za pomoci probiotik tu nakazu v crevach zlikvidovalo....

Ale neradil by so Coca Colu na vsetko

GiovanniX

mne ani imodium nedokazal zastavit hnacku,jedine,co mi zastavilo,bola prava Coca Cola,z tej som vypil liter a uz som bol ok,ani sa mi verit nechcelo,kolegovia mi to odporucili a naozaj to zastavi hnacku,aspon u mna ano :)

RNG

Na endiax/nifuraxazid su rozne nazory, pozri en.wikipedia.org
kde najdes vyrovcu tvrdiaceho , ze je to na crevne problemy velmi ucinne, ale konzumenstku skupinu zase, ze nic take nie je dokazane.
Je zrejme, ze hnacka je alebo z nejakych zamoreni, alebo mikrobialneho povodu, co moze byt od bakterii, plesni, kvasnych infekcii a virusov az po parazity cokolvek.
Na bakterialne a kvasne a plesnove je ucinny napr citricidal a oreganovy olej, ale pri nakazach v crevach nam znacne pomahaju nase probiotika, ktore treba podporut mikrovlakninami, ktore zarover nasaju do seba drazdive latky a toxiny v crevach. Bezne na hnacku pomoze napt toto, co som napisal povodne a mozete si to najst cez Google.sk pod rng, hnacka.
Na hnacky sposobene virusami(enterovirus a najma norovirusy v poslednom case) pozrite na temu herpes cez Google.
Pridam dalsie antiviralne, ktore mozu pomoct a to monolaurin/lauricidin, citral, berberine(najma na rozne hnackovite nakazy criev), a Sangre de Grado, stavu zo stromu Croton lechleri, ktora je zaroven aj protizapalova, davka 2 x 15 kvapiek plus, nie to co odporuca vyrobca

dodna

Z domácich receptov je napr. kvalitná horká čokoláda (min. 50%) a sušené slivky. Daj si koľko len chceš. Hlavne veľa pi čistej vody. Malo by to prejsť.

karlicka

Endiex je slabý na takúto hnačku, treba ísť na pohotovosť, dajú ti niečo silnejšie napr. Reasec - ten určite zaberie

alenka_maxova

pockaj a preco by ta mali poslat medzi dverami prec? Ja som tam sla minulu sobotu, lebo som 3 dni vracala aj ked som uz nemala realne co vracat...a neposlali ma prec. Hnacka signalizuje, ze je v tele cosi zle, tak bez na tu pohotovost