Dentálna hygiena

Príspevok v téme: Dentálna hygiena
Kvietoček

Ahojte, prvý krát v živote som sa objednala na dentálnu hygienu. Zubný kameň mi čistil zubár posledný krát asi pred štyrmi rokmi a všetko bolo OK. Teraz sa však bojím, že keď mi odstránia zubný kameň, tak sa mi začnú kývať zuby. Na niektorých miestach mám zuby dosť "odhalené". Nemáte s tým niekto skúsenosť? Čo potom? Dá sa tomu ešte dáko pomôcť? Zubárka mi hovorila, že v takom prípade sa dajú zuby spevniť dáko zozadu, ale neviem si to dosť dobre predstaviť. Vzhľadom k tomu, že sa chystáme aj na dovolenku, tak stále váham či tam ísť alebo nie.

RNG

Paradentoza, tj odhalene krcky zubov su sposobene skodlivymi bakteriami co ziju zo zvyskov jediel alebo zmkrvi, ked ti zacnu dasna okolo krckov krvacat.
Lepsia zubna hygiena tym mikrobom da menej potravy, ale vyhubit sa nedaju uplne a teda je dobre aspon si nasadit take mikroby co su pre nas uzitocne a tieto skodlive potlacaju. Prichadzaju ako ustne probiotika/oral probiotics

hegi

Trojnásobná výhoda pravidelného používania Emmi-dent-u.

Emmi-dent čistí jemne povrch zubov, medzi zubné priestory, ďasná a ryhy (škrabance).
Emmi-dent účinkuje preventívne – antibakteriálne pôsobenie ultrazvuku odstraňuje nánosy, zabraňuje vytváraniu zubného kameňa a zápaly vôbec nemôžu vzniknúť.
Emmi-dent má aj terapeutické pôsobenie, to znamená, že už pri existujúcich zápaloch, ako napríklad paradontóza, aftóza, atď. možno dosiahnuť prostredníctvom ultrazvuku zlikvidovanie príslušných baktérií a za niekoľko dní zlepšiť stav. Pôsobenie ústnej hygieny pomocou Emmi-dentu je badateľné už po prvých použitiach. Máte pocit, že ste práve po odbornom profylaktickom zákroku zubára, alebo ústnej hygieničky.

jobmy.emmi-club.de

René

Spevniť zo zadu sa dajú tak,že ti tam daju \\\"retarner\\\" ono ti to bude držať zuby po kope.To sa dáva aj ked deti nosia strojčeky aby sa im nevrátili zuby naspäť.Pi menej kávy a čajov a aj ked fajčíš,tak nie veľa.Zuby sa ti začnú kývať.Potom si kúp elmex gélee raz do tyždna si umy alebo poumývaj zuby.