priatel nechape moj problem

Príspevok v téme: priatel nechape moj problem
Kourtney

Ahojte, mohli by ste mi prosim poradit? Co mam robit, ked nemam ziadnych priatelov, len mojho priatela? Skratka nechcem byt stale zavesena na nom a byt stale s nim, aby som sa mu nezunovala. Ale ked nie som s nim, nemam s kym byt, nemam ziadnych blizkych priatelov, ktorych by som mohla len tak zavolat von. Skola mi uz skoncila pre tento rok a pracu na toto leto som si este nenasla, takze som dost sama a deprimuje ma to. Ale ako som uz pisala vyssie, nechcem byt len zavesena na priatelovi. Jemu by to mozno ani nevadilo, ale mala by som mat aj vlastny zivot, nie? Problem je, ze ked som dlhsie osamote, zacnem sa citit deprimovana a mat mizernu naladu a to mu uz samozrejme vadi a zacne si mysliet, ze ho uz nechcem a ze nanho kaslem. Co mam urobit? Nechcem ho stratit, ale on nechape, ze som len deprimovana, vobec ma v tomto nepocuva.

A nejde len o nejaky docasny problem, lebo je jun. Taketo pocity mavam (aj on kvoli mne) castejsie.

Dakujem za rady.

Honor

Všetko sa dá len treba chcieť milé ženy ;)

DJ terror má v niečom pravdu. Sedieť doma a fňukať, že nemáte priateľov a partiu, to ozaj nepomôže. Je to len o vašom postoji. Tiež som kedysi bola taká. Ale rozdiel bol ten, že som sa nesťažovala, mne to vyhovovalo. Ale prišiel zlom kedy som si povedala, že takto žiť nemôžem. Večne zavretá doma s rodičmi učiac sa do školy. A tak všetky predsudky o tom ako flákanie sa po vonku so spolužiakmi som odhodila a šla som. Dokonca ma sama mama poslala. Bola som vkuse introvert, počas hodín v škole som sedela sama, nechcela som sa pridávať do skupiny. No a akonáhle som sa začlenila pochopila som aký je to skvelý pocit byť medzi ľuďmi, posmiať sa zabaviť sa. Nepreháňala som to, ale von som vychádzala častejšie. Zmaturovala som, prišla na výšku a našla som si jednu skvelú partiu. Sama som sa začlenila lebo som chcela, sama som prišla za babami, či sa smiem pridať medzi nich, vytvoril sa skvelý kolektív a chodíme spolu von. Akurát teraz bolo skúškove a bola som viac menej doma, ale už aj to mi liezlo na nervy.

Nič viac to nechce, len zmeniť pohľad na vec a skúsiť sa začleniť, spoznať nových ľudí a hneď vás budú ľudia inak brať.

Navyše je pravda, že chlapi nemajú radi introvertky, ale priateľské spoločenské dievčatá ;)

Tzn. Zuzuliena8 - dievča, ktoré rozpráva a ma rado spoločnosť nie je ukecaná diskotéková pipina ako si to nazvala, ale len dievča, ktoré nemá záujem sedieť celý deň doma na zadku.

A poznámka na záver - mojou zmenou zmenili aj ľudia pohľad na mňa a už nepočúvam aká som nudná, ale že som jedna živelná ukecaná baba so zmyslom pre humor ;)

bauer

ja osobne vyhladavam skor take osamele, ktore maju len par dobrych priatelov...co z takej co ma "kamaratov" z celeho mesta. Ale zas kde take stretnut...ked nikam nechodite :)

zuzuliena8

drahy DJ terror... kazdemu vyhovuje iny typ ludi. ak tebe vyhovuju ukecane pipiny, ktore brazdia diskoteky a flirtuju s kazdym dementom, tak nech! a dalsia vec... nemas pravo o nas tvrdit, ze sme nezaujimave!!!
ak mozem doplnit.. som aj celkom vdacna, ze nechodim tuto v ba vonku, pretoze ak by som mala stretavat takych blbcov ako si ty, dakujem pekne!

DJ terror

Problem teba a vacsiny tychto bab bez kamaratov je ten, ze ste vacsinou spolocensky nezaujimave typy,bohuzial. Kazda normalna, atraktivna a ukecana baba moze mat tolko kamaratov a kamaratiek,ze ich bude musiet odhadnat. NAOZAJ! Lenze ked je nejaka baba ticha, nudna nezaujimava ťuťka co sedi len na intraku a cita si knizky, s nikym sa nebavi, len so svojim rovnako zabrzdenym nudnym priatelom,tak potom je to jasne. Chyba je v tebe !!! Nikto nestoji o priatelstvo s nudnou pasivnou ťuťkou.

PS. Teraz mi tu zacnete za toto nadavat,ze som namysleny,arogantny a neviem aky. Ale je to bohuzial pravda co som tu popisal. Vsetci co sa stazuju ze su osameli, bez priatelov su vacsinou nespolocenske introvertne typy. Chyba je vo vas, mozno vas nakopnem a zacnete nieco so sebou robit a zacnete chodit von medzi ludi.

zuzuliena8

DJ terror, predpokladam, ze si na ba "naviazany" a budes toto mesto obhajovat ako sa len da... mne toto mesto nic nehovori, doteraz mi nic nedalo, aj ked som mala tu moznost ist von. ja jednoducho si vyberiem radsej zapadnutu dedinu s dobrymi milymi ludmi, ktorych poznam, ako velke mesto, kde je kazdy sebec. prepac, ale kazdy ma svoj vkus, vidim, ze nie som jedina, ktora sa citi sama v takom velkom meste ako je bratislava. a dalsia vec... si myslim, ze si nepochopil zmysel tejto temy a chytil si sa iba na moju poznamku - v ba nic...

DJ terror

Zuzulienka- v BA nic? Prosim? To si hadam robis srandu. Dovolim si tvrdit, ze nocny zivot je tu jeden z najlepsich na slovensku. Super je to este v Kosiciach a Nitre. Potom mi je jasne ze tu nikoho nemas, ked sa radsej vracias domov na vikend do rodnej zapadnutej dediny alebo nejakeho maleho prdmestecka, kde su dve krcmy a jedna pseudo diskoteka. Tipnem si,ze tu cely tyzden presedis na intraku a citas si nejake knizky.

Kourtney

ja mam 20 ...ked chces kludne mi mozes napisat...email by som mala mat zverejneny v profile

btw od buduceho roka asi zacnem chodit do fitka. nepoznate nejake dobre a lacne v Bratislave?

:)

ivy-lea

HULALA - Vlčince poznám, ZA poznám dobre. Ďakujem za mail, teraz som v práci, ale večer alebo cez víkend ti napíšem ;-)

hulala

ivy, ja byvam na vlcincoch, neviem ci poznas :)
ak chces, tu mas moj majl, a pripadne napis cosi :)

haf.nuf@gmail.com