Stuhnute nohy, problemy s chodzou

Príspevok v téme: Stuhnute nohy, problemy s chodzou
qwerty

Tento problem ma suzuje uz pomerne dlho. Vsetko zacalo uz v puberte, ked som rastol, dovtedy bolo vsetko OK. Potom ma zacala trapit neista, chaoticka az "smiesna" chodza (to mi povedalo uz mnozstvo ludi), jednoducho nohy akoby neposluchali, su stuhnute, neuvolnene, cela ta chodza posobi potom divne, co ma dost trapi, lebo si to vsimaju aj ludia na ulici...za lekarmi som sa uz nabehal dost, ale neriesilo sa v podstate nic, mal som predtym uraz s clenkom a stale sa to toci okolo toho, pochybujem, ze vedia presne o co ide (najlepsie by bolo mozno zbehnut za inymi specialistami), obe nohy su troska vykrutene kolenom dovnutra (ale ako mi doktorka povedala, v tom vraj problem nie je, lebo nohy nemaju byt rovne ako ihly) ale to znamena ze mi robi problem vykrucat spicky vonku...a este moze ta chodza byt sposobena aj psychickymi problemami? mam schizoidnu poruchu a napr. ak mam chodit na ulici plnej ludi, tak to je uz samo o sebe dost napor a citim sa neisto, ale neviem co to moze mat suvis, lebo problem mam aj doma, kde nie su ziadne stresove faktory...nemate ale niekto podobne skusenosti? Ci to nahodou niekto neriesil podobne problemy \"domacou medicinou\". Kazda rada pomoze.

ddana

Nepíšeš nič o tom na akých konkrétnych ambulanciách /neurológ, ortopéd, reumatológ/ si bol, ani žiadne konkrétne vyšetrenia /EMG, punkcie, odbery/, tak ťažko poradíme. Môže to byť aj z psychiky, ale to by som konzultovala radšej priamo s ošetrujúcim psychiatrom.

Jefitto

Ja si myslím, že treba záksť za kvalitným ortopedom- najlepšie do vojenskej nemocnice v ružomberku a ten ťa dá hneď do kopy. To mi môžeš veriť. Vojenska nemocnica je to najlepšie, čo na slovensku existuje, tam su len skilleri