"idem na jedno"

Príspevok v téme: "idem na jedno"
erika-kika

Dievcata, zeny, aj vas drahy chodi na "jedno" a je tam 3 hodiny?
Ked sme spolu este nebyvali, tak mi to nevadilo, ze chodi s kamaratmi von. Ale odkedy spolu byvame a vidim, ako je to casto, tak mi to vadi. On sa este aj spyta, ci moze ist. Keby som povedala, ze nie, tak ho vraj riadim. Ked sme sli spolu byvat, bolo to preto, ze sme chceli byt spolu a zrazu je coraz viac s kamosmi a ja si vymyslam program pre seba, aby som sa sama nenudila. Nechcem, aby sme boli spoli stale, ale kazdy druhy den chodit na pivecko s kamosmi mi pride vela.
Mate nieco podobne? Ako to riesite?

Jefitto

Na druhej strane, baviť a dohadovať sa dá aj mimo piva. Určite je lepšie radšej keby prišli kamaráti k autorke témy domov. A tam by si dali pivečko.

Môj dedko vždy hovoril, že do krčmy chodia iba lajdáci a časom som zistil, že je to pravda...

Ollinka 60

Maroš 75.

Ten Pán hovorí dobre,môžem to potvrdiť,tiež mi to hovorila osobne čašníčka z krčmy-je to moja sestra.
Tak nedristaj aj s tým citronovým...je to pravda-obyčajny sirup.ten koncentrovaný v malej zelenej flaške a trošku viac ocukrený...včera sme si spravili 4corgoňov a to isté--akurát sa to tam dava asi v čase kvasenia....ver,pi.a hlavne plať.keď veríš!!! Takých tento alkoholický priemysel potrebuje....alkoholikov a ešte b...ch!!!

Maros75

Pivkar flašk- ty nevies co pises. Ta chut citronoveho piva sa ani zdaleka nepodoba na chut normalneho piva.
A s takou hlupostou,ze sa predava pivo nedopite znovu v sude....... :)

Ja ti poradim.....radsej nelez do restavraciek,lebo nikdy nevies,kolko toho ti napluje kuchar do jedla.:)

george303

Vy sa nato pozerat tak ze ideme chlastat pivo lenze si ani neviete predstavit ake veci sa pritom pive daju vybavit, dohodnut ..

Pivkar flašk

Všetkym pivkarom!

Tiež som chodil na pivo,pokial som nepočul rozpravať sa 2barmanky...aj ty všetky nedopité pivá vylievaš do kybla a šef to znovu naleje do suda,doplní dobrým,natlakuje kompresorom a znovu to predáva? Tiež to tak robime,ale čo môžeš povedať,vyhodil by ma!
Od toho dňa som nevypil čapované...flaškové z tretieho schodu a vypijem si celé.

Ďalšia finta:

Všetci chvália citronové pivo a iné...vo výrobe sa pridá obyčajný sirup...no cena je super hore,tak že doma si dajte pivko do pokára a dajte 1-2 štamprdlue sirupu..ako sme to volakedy pili-pivo so šťavou a máte to..kolko ušetrite na jednej flaši...za 2pivá!!!

Všetko je to v trikoch a v hluposti ludí,že nato naletia!!!

Deria

baby, ja nechapem, ze sa tu stazujete na taketo veci. jednej to nevadi, druhej ano. co je casto, co nie, ved kazda musi vediet, co je pre nu unosne, normalne, ci nenormalne. kazdy ma ine predstavy o partnerstve. ak si s nim viac nestastna ako stastna, tak preco si s nim? podla toho sa riad a nie kto ti co poradi. ak si vsak taka nesvojpravna aj pri nom, necudujem sa, ze ho mozno aj trochu nudis a ide radsej na pivo.

myska12

Zaujimava tema, rada by som vedela, kde ten chlapec pracuje:D To my sme tak vytazeni, ze rano o 6 sa rozlucime, o 5 stretneme a o 9 uz spime unaveni a to medzitym este sa robi doma, kedze nebyvame v meste, je toho hlavne v lete kopa. Fakt nechapem ludi, ktori nemaju co robit, len vysedavat na pive :D