Pískanie v uchu

Príspevok v téme: Pískanie v uchu
steasy

uz niekolko rokov ma trapi pískanie v uchu - ušný šelest/tinitus/ niekedy sa stratí a potom sa opat objavi ide o piskanie v dvoch tonoch prevazne zvysujuce svoju intenzitu vecer pred spanim lekari vylucili ochorenie ucha hoci tym som si nie ista bola som aj na vysetreni vo zvukovej komore mohlo by ist aj o chorobu krvi /anemia/ alebo problemy so srdcom, ktore je odla kardiologa v poriadku brala som Stugeron liek na nerv. system ktory mi predpisal neurolog nic sa nezmenilo tento problem ma stale trapi niekedy je to na zblaznenie poniektori lekari sa vyjadrili ze by mohlo ist o fantomovu nemoc /zvukova halucinacia alebo silna predstava vnimana ako skutocnost/ viem ze nie som blazon ani hypochonder ma niekto podobny problem? skusala som aj rozne kvapky bylinky propolis...ziadne zlepsenie

marcka_64

Vôbec sa to takto neužíva, to si kde zobrala? :D Normálne si dávaš jednu tabletu denne a nemáš na to presne stanovený čas, to ti nikto určovať nebude :D Len ideálne je to s hlavným jedlom. Ale myslím si, že sa nič nestane, keď si ju dáš s raňajkami.
Až tak na tom nezáleží.

marcka_64

Neviem, či je to vyplachovanie úplne bezpečné, ja osobne som navyše taká, že podobné veci sú mi vyslovene nepríjemné a bojím sa všeobecne si dávať niečo do ucha.
Čo sa toho pískania v ušiach týka, pomohol mi Revitanerv Strong, brala som ho niekoľko týždňov, a teda výsledok sa dostavil, len to treba brať poctivo.

lenyia

Bratovi na ten tinitus niekto poradil, že si má vyplachovať ucho (počul to akosi len v jednom) nejakými bylinkami, ale to nemalo žiadny účinok.

dobraja

Len tak to jednoducho nemá nikto. Zakaždým je v tom nejaký neduh. Ty môžeš prekonať chorobu a ani o tom nevieš. Niekomu sa len vyhodí herpes na ústach namiesto toho, aby mal zvýšenú teplotu napríklad a podobne.

vanes11

po covide je to asi normálne, ale aby to niekomu začalo len tak z ničoho nič bezdôvodne? to je troška divné, nie?

sticka

ono ta to samozrejme velmi obmedzuje, ale nemyslim si, ze ti to moze uskodit az tak velmi, aby si uplne prestala pocut. az take zavazne to rozhodne nie je. ale kazdopadne to treba riesit, aj ked ti to nic neposkodzuje.

masajasa

Svetlinka, to podla mna nikto nevie s uplnou urcitostou povedat. To vie asi len ten, kto ma skusenost alebo lekar jedine :)