Zapal hrubeho creva

crevnica

RNG

Dakujem,vidno,ze sa v tom vyznas.

Dnes som volala na vysledky z vyteru, ze dcera ma nejaku bakteriu v zaludku,bala som sa ze to bude nieco horsie.

RNG

Probiotika v crevach nam vyrobia az 70% obrannych latokl, ktorymi sa telo brani proti roznym mikrobom v creve ale aj inde v tele.
Atb znicia crevnu probioticku floru, a tym nepriamo umozniz roznym skodlivym kulturam, na ktore atb neposobia sa premnozit.
Preto odporucam radsej ine antimikrobialne, ako GSE, oreganovy olej extrakt z olivovych listov, berberine a podobne, ktore znica aj mnohe skodlive mikroby, ktore atb nezvladnu a pritom neposkodia nasu uzitocnu crevnu probioticku floru.
Odporucam si napravit traviaci proces, lebo nedostatky kyselin, enzymov, mikrovlaknin a probiotik vedu k stovkam roznych zdravotnych problemov, vcitane zapalu zaludka, criev a hromade inych.

crevnica

No dcera sa stravuje teraz zdravo, nemava bolesti,berie antibiotika, stolicu nemava tvrdu ale mierne tekutu, zvykne ju kazdy druhy az treti den prehanat. Robili jej vyter , takze v stredu budu vysledky.Mam z toho strasny stres,bojim sa,pretoze na ultrazvuku jej povedali ze ma este zlcove kamene a ze pojde na operaciu ale az v septembri nakolko sa zapal musi vyliecit a v lete tieto operacie nerobia,kedze je malo doktorov a tento zakrok je narocny na 2doktorov. Nijak vyrazne neschudla, akurat ma dost such pokozku,na niektorych miestach aj fleky suchej cervenej pokozky,ale to je asi z liekov.Horucky uz nema.

Jessica.

Súhlasím s Moam. Ale väčšinou priebeh ochorenia pribieha s hnačkami a horúčkami, ale zvykne sa to vyliečiť rýchlo avšak potom treba dať pozor na stravu. Ak to nie je rakovina hrubého čreva, tak je ,,dobre".

Maoam

na to sa neda odpovedat, kedze si nedala ziadne info, vek dcery, pricina (bakterialny zapal, viralny zapal, divertikulitis, Morbus Crohn, atd), aky stav? lezi v nemocnici, s neustalymi hnackami, horuckou alebo su prejavy mierne? robilo sa vysetrenie stolice na bakterialnu infekciu?

podla typu zapalu a priciny a hlavne stavu organizmu sa potom odvija aj liecba

ak to mala z jedla alebo bakterialny zapal, zvykne sa to dobre zahojit, velmi dolezite je ale aj nechat traviaci trakt na pokoji a nezatazovat ho prirychlo stravou, ak neznasa niektore potraviny, treba ich vylucit z jedalnicka atd.