bratislava pomoc

0vecka

2 beskyd tak naco si to studoval? aj tak si myslim ze si mal ist do viedne... myslim ze podla nejakych tabuliek bola vieden najlepsie mesto na zivot :-D ale to asi preto ze 60km od nej je BA...

okrem toho pravo je dobre na chuja ale su aj horsie... napr socialna antropologia alebo archeologia :-P

beskyd

ach jaj, clovece:) ty asi nezijes na slovensku kedze mas taky prehlad o tom ako si mlady clovek po vs bez problemov najde bez znamosti stabilnu pracu mimo BA lusknutim prsta tak aby vyzil pricom sa jedna o jeden z najpretlakovejsich odborov ake existuju ak nie uplne prvy:) som si myslel ze som to vysvetlil az moc polopate v tych prispevkoch predtym, nist, idem si ja lahnut. a samozrejme, po skonceni vysky mi hned po poslednej statnici zazvonili okamzite dva telefony naraz s ponukami na pravnicky flek, jeden v litpvskom mikulasi a druhy v medzilaborciach aj so sluzobnym bytom samozrejme a limuzinou ale som ich zrusil ze sak ta blava je taka na urovni a cool ze co by som sa ja tam trepal, ja tu len tak bohapusto odrb*vam a kazdy den mam duchovny zazitok z tohto mesta a z tych milych ludi co tu su skoro by som povedal ze az nirvanu takze si ma odhalil teraz kolego ze ani neviem co ti povedat na to:)

0vecka

2 beskyd ak by to bola pravda co tvrdis tak by si tam uz nebyval... si ako financny poradca ktory ta presviedca investovat sam pritom neinvestuje...

beskyd

ovecka,skor by bolo nelogicke keby sa k BA vyjadroval niekto kto v nej nezije, to ze tu toho casu zijem a ze som zil aj inde je prave elementarny predpoklad pre to aby moj nazor na toto mesto mohol byt objektivny. okrem toho nikoho nepresviedcam a ani nikomu nezakazujem sem ist, iba som velmi strucne odpovedal na otazku z 20.05, nic viac.

0vecka

2 beskyd niesi nejako zaujmavy... vies nejako nepresvedcis ludi tym ze povies ze BA je nahovno mesto az tak na hovno ze v nom zijes :-D ... ak sa ti nepaci a inde nevies najst pracu moohl si ist este 60km do viedne... nikto ti nebrani ....

to je ako keby bol farar v kostole ateista... a rozpraval by ako je to super byt krestanom :-D

beskyd

jasne, ale v inych mestach je ich percentualne mensie zastupenie o dost a to som mnoho veci este nespomenul, ale to je jedno. no ak mas blby odbor tak inde ako v ba zozenies robotu bez konexii len fakt velmi tazko alebo vobec takze priestor pre rozhodovanie mozno ani nebude a budes mat akurat na vyber ci doma na pracaku alebo v blave robit, to si potom clovek rychlo zrata 2 + 2 a vyberie si okamzite hoci so skripajucimi zubami..

anonymka23

Ale veď takí ľudia, o ktorých píšeš, žijú aj v iných mestách na Slovensku. Nie som Bratislavčanka, ale študujem tam a rozmýšľam, či si tam nehľadať prácu po skončení štúdia, keďže v Ba je viac príležitostí.

beskyd

anonymka, lebo podla mna prepchate, spinave, predrazene a nevabne mesto plne buranov, mafianov, k*riev a poulicnej fetujucej luzy nemoze byt dostojne ani nahodou ale priznavam ze je to vec vkusu a subjektivna zalezitost zavisiaca na tom, kolko toho hodnotiaci subjekt uz presiel, hoci len na slovensku a s cim vie prostredie komicky nadrapenej a gycovo konzumnej bratislavy aj s jej ludmi porovnat.
.
ovecka, tiez musim z niecoho zit a nehovorim ze robota sa hlada inde na svk lepsie lebo v tom pripade by som tu uz davno nebol rovnako ako kopec dalsich ludi ktori su tu z existencneho donutenia..