10 kg za 2 mesiace?

amm

Vdaka za rady, 2 mesiace lebo chcem schudnut cez prazdniny a kludne nech mi to aj zaberie kazducky den len nech do septembra mam peknu postavu samozrejme ze ziadne extremne diety nechcem dam si delenu stravu a budem chodit behavat 2-3 krat za den obcas plavat a do fitka drzte mi teda palce, ak mate este nejake ucinne rady tak piste :-)

Leticia

a samozrejme fitnesko, najlepsie by ti bol trener, ale mozes aj sama aspon 3x do tyzdna, nemorduj sa doma zbytocne brusakmi ked budes jest normalne aj sladkosti ako pise noro. a nedaj sa zlakat na die diety s jojo efektom v prvom rade stiahnut zaludok a musis mat volu, nie ze dostanes chut na zmrzku a povies si ved co jeden kopcek mi neuskodi.

Leticia

da sa, ale nedavaj sa na ziadne dukanove diety, 69dnovky, mliecne diety a podobne somariny s jojo efekton ani tak co pise noro, zo sportu neschudnes, len posilnis, skus jedavat mensie porcie, len kuracie prsia bud na vode, alebo do steaku na olivovom oleji, a nikdy nedavaj prilohu ryzu, alebo zemiaky, ale zeleninu. cuketu zapekanu, polievku zeleninovu, ale vyber si bud polievku, alebo druhe jedlo nie naraz, cotage, nie zeleninu ktora nafukuje ako karfiol, brokolica a spol, grecky salat, ryzove chlebiky, nizkotucne syry, cistu vodu, alebo dzus riedeny vodou, najlepsie jablkovy. co chces viac, tak napis

Noro 29

14 dní - 14 kíl...strava 5 x denne, úplne všetko, aj sladké, ale neskutočne veľa športu, doslova niekoľko hodín denne

DarinaB

myslim, ze 10 kg za 2 mesiace je trochu prilis. Ja som schudla pri delenej strave 8 kg za 6 mesiacov. Cim drastickejsia a rychlejsia dieta, tym horsie pre telo a tym rychlejsie a vaha vrati spät.

sloniatko

ahoj no mozno sa to da ale nemozes to tak nahlit lebo moze prist jojo efekt.preco chces schudnut tak vela za 2mes?ja tiez chudnem ale pomalsie aj s prehreskom a schudla som pomalicky 5kg za 5mes.pomalsie ale islo to :)