Silikónová podprsenka

meri.m

Ahoj, ja som si takú kúpila pred pár rokmi v Anglicku, mala som ju raz na plese (pod top s veľkým výstrihom, jemnučkým zaväzovaním okolo krku a holým chrbtom) a nemôžem povedať, že by nedržala.. ale mala som z nej zvláštny pocit, stále som ju kontrolovala, či sa nejde odlepiť. Vizuálne trochu pridá na objeme, ale efekt ako push-up-ka nespraví. :)

M 25

tak možno sa niekto vyjadrí, kto to má .. či je spokojný, či nie ..
veľa to nestojí, že by si to vyskúšala.. potom sem napíš :)

Joo

no ved to ,ze aj by som si to objednala ,ale ak to nema drzat hmmm .. skoda vyhodit peniaze na hlupost aj ked to vela nestoji

koalka

No potím sa aj ja, ale, že by sa mi to nejak strašne odliepalo nemôžem povedať, časom sa to tak či onak začne aj tak postupne od kraju ale stred drží stále.
A pod také trička ako píšeš ty nosím klasickú, túto silikonovú určite nie.
Ja ju nosím len keĎ mám trička na ramienka s výstrihom vpredu, prípadne na chrbte. Lebo sa mi teda fakt nepáči keĎ vidieť ramienka od podprsenky a pod.

M 25

a velmi rada nosím tričká nad prsia, bez ramienok, ale radšej si tam dám podprdu klasickú bez ramienok, ako túto :)) alebo žiadnu:)

M 25

koalka, samozrejme, že to nie je na cvičenie :D nie sme hlúpe.. ale chceš mi povedať, že ti drží na prsiach aj v horúčave a ked sa potíš?? lebo ja sa dosť potím práve medzi prsiami .. a ten pot ju odliepa ..

koalka

Tak ja neviem, ja som si jednu kúpila min.roku a bola som s ňou maxim.spokojná, hlavne do tričiek s výstrihom urobí úplne krásny dekolt.Lepšie ako hocijaká klasická.
Tak jasne, že športovať sa v nej nedá a tiež to nie je na toľko použití ako píšu.
Neumývam ju po každom nosení ako je v návode ale tiež nechápem ako sa Vám tam môžu zachytávať nečistoty (až tak, že to neesteticky vyzerá) raz za čas ju treba predsa umyť pod prúdom teplej vody s mydlom a nechať vyschnúť, to je celé, žiadna veda.
Podľa mňa teraz na leto do obtiahnutých tričiek s výstrihom je to lepšie ako potiť sa ešte okrem toho trička aj v podprsenke.