nervy na všetko a na všetkých

Príspevok v téme: nervy na všetko a na všetkých
snehuliatko

ahojte..posledné dni som strašne nervozna a všetko ma vytáča do nepríčetnosti..niekto sa mi normálne prihovorí a ja sa k nemu správam drzo aj keď nechcene..môže to byť tým že práve sme sa rozišli s priateľom a ja si teraz vybíjam nervy na ostatných? :( aj teraz mám taký zlý vnútorný pocit najradšej by som si do niečoho poriadne udrela! alebo niekoho..proste sa cítim zle a to mi práve začali prázdniny :( predtým som sa takto nesprávala asi mám zlé obdobie poraďte niečo na nervy čo ma skľudní :/

snehuliatko

Ďakujem všetkým :)...už som na tom s nervami lepšie bolo to skutočne zapríčinené zúfalosťou z rozchodu ale všetko je už OK :-) aj keď občas by sa mi veru naozaj zišli nejaké tabletky na ukľudnenie nakoľko mávam niekedy zvláštne stavy rozruší ma úplne obyčajná vec ako je to že zazvoní mobil a mne sa v tú chvíľu strašne rozbuší srdce horšie sa mi dýcha niekedy ma pichá aj pri srdci (to je určite od chrbtice) a mám aj migrénu s aurou našťastie sa mi prihodila zatiaľ len trikrát naposledy na dovolenke v lete pred rokom..to už som ale začala písať o iných nervoch resp stavoch aké mám ale zatiaľ ich neriešim..

J111

Ak mas taku povahu, tak budes aj nadalej stresovat ostatnych a pravdepodobne s tym ani vela nenarobis. Ale mozes cakat, ze budu reagovat ako na mna vcera, ked som bol nasraty a stale opakovali aky som schizofrenik, to su reci schizofrenika a pod., ze ma netreba brat asi vazne. Ak nechces, tak ma neber vazne ani ty, ale chcel som ti poradit.

samsa

preboha, hlavne neber lieky.

ludia su idioti, ze mas na nich nervy nemusi byt hned znakom, ze ti nieco je. mozno prave naopak :D

ak mas porebu vybit energiu, tak sportuj, box mi tak spontanne napadol...

freud

No lieky určite neber. Nauc sa ovládať. Inak odozenies aj ľudí ktorým na tebe záleží. Vybi si smútok ci uz plačom, alkoholom ci meditáciou, ponadavaj si, kazdy to rieši po svojom . Vylez na kopec a zarev si, napríklad

Maoam

to je uzasne riesenie, vybijat si nervy na ostatnych, ktori absolutne nemozu za to, co sa ti stalo

mala by si svoj hnev a frustraciu vybit fyzicky, to pomaha najlepsie, chod do fitka, alebo sa vyboxuj do vaku a pod.

nasledne sa vyrev, to jedine zabera

ale netrestaj ludi, ktori su v tom nevinne za to, co ti urobil partner, lebo ten hnev patri jemu...

luciano

Na skľudnenie nervov sa predpisujú tzv. benzodiazepíny. Povedz doktorovi, nech ti ich predpíše. Pozor však, sú to návykové lieky a môžu sa užívať len istý čas.