Môžem ostať tehotná?

Príspevok v téme: Môžem ostať tehotná?
Judith

Dobrý deň, viem, že moja otázka vyznie možno hlúpo ale rada by som vedela názor niekoho nezainteresovaného. Včera sme mali s partnerom pohl. styk, pri ktorom sa však stala nehoda a to taká, že sa mu zvliekol kondóm a ostal vo mne, avšak bez toho, aby sa partner spravil. To čo mi leží v hlave je, že či sa mám obávať tehotenstva vzhľadom na to že to bolo cez plodné a s veľkou pravdepodobnosťou aj cez ovuláciu. Čo myslíte, sú obavy na mieste?

Mnamka

Môžem ostať tehotná,keď partnerov sekrét zostal na začiatku pošvy,alebo na jeho penise.....?.....Je potrebné sekrét dávať hlbšie do pošvy...?....Ďakujem za odpoveď.

Som kto som

Dobry den mozem sa opytat ak som mala s priatelom pred tyzdnom chraneny pohlavny styk,robili sme to viackrat takze ani neviem kolko kondomov sme pouzili ale stala sa taka vec ze v priebehu tyzdna som dostala strasne silny zapal, tie som mavala aj predtym, strasne to palilo mala som aj vytok, takze som sa liecila ako vzdy robila som si preplachy Rosalginom a pouzivala maste, a dnes pri poslednom preplachu zo mna vypadol cely kondom. Ostala som zaskocena, ze mne sa to nemoze stat stale, vzdy sme boli opatrni obaja prosim Vas mohla som ostat tehotna? ..Mam strach, vtedy pred tyzdnom som bola medzi 6 az 9 dnom cyklu. Dakujem za odpoved.

borka 345678

Ahojte mozem sa spytat s frajerom som mala sex s kondomom prvy bol v pohode ale ked sme isli na druhy aj s kondomom tak kondom praskol ale nespravil sa do mna je nejaka sanca ze by som ostala tehotna ??

lautida

Tak malo by to byt od zaciatku menstruacie na 13 az 14 den.To znamena po menstruacii tych 5-7 dni.Ale su aj vynimky pre ktore plodne dni neplatia tefa maju plodne dni inac.

lautida

Mala by si mat neplodne dni takze sanca je minimalna i ked neda sa na to 100% spolahnut.4dni po menzese si radsej urob baby test.Budes mat istotu.