Dovolenka Štúrovo

Príspevok v téme: Dovolenka Štúrovo
ivana12

Ahojte, chystame sa s partiou do Sturova na dovolenku, len mame obavy... predsa to je len na slovensku.. nebol tam uz nahodou niekto? ako tam bolo? je lepsie ubytovat sa priamo v areali kupaliska alebo radsej mimo arealu? Tiez by ma zaujimalo ci tam nebolo vela komarov... za vsetky rady a odpovede dakujem :)

ivana12

winki - viem ze to vyznelo blbo ze "predsa to je len na Slovensku" ale boli sme uz pred par rokmi na dovolenke na slovensku a boli sme sklamani s porovnanim so zahranicim :)

Dnes sme si to rezervovali, tak dufam ze to dobre dopadne :))

winki

Šturovo je v pohode. Chodíme tam každý rok na chatu. Samozrejme oplatí sa zajednať si chatku na kúpalisku. Jedna nevýhoda je, že to tam je natrieskané ale tak čo už....máš tam kopu atrakcií, večerné disky poprípade môžte vyraziť aj do maďarska.

Komár

Ja som tam bola pred dvomi rokmi, a teda bola som zdesená, cigánska osada je oproti tomu nič...
Otras, radšej si našetri viac a chodte niekde k moru, zbytočne vyhodené peniaze...

R1A

Ahoj. Rodičia tam chodili pomaly 20r pravidelne, ja som tiež občas s nimi chodievala.
Najskôr sme bývavali mimo areálu, ale zistili sme, že finančne Ťa to lepšie vyjde, keď bývaš priamo tam, lebo nemusíš platiť vstupné do areálu. Takže odvtedy sme už len v areáli bývali, lebo je to lepšie - máš v tom už zaplatené kúpalisko, parkovali sme tam, chodievali von autom podľa potreby atd
Mne sa tam páči. Komárov je tam fakt dosť (asi ako všade pri vode).
Sú tam dobré služby čo sa týka stravovania aj ubytovania (ak máte gastrolístky, tak v pohode ich tam berú všade). Čistota je ok. Bazény lehátka rovnako...prv sa za lehátka neplatilo, takže už ráno bývala o ne "bitka" :)) No odkedy sú spoplatnené, tak je ich celkom dosť a sú v pohode :)

zuziik

ja bývam v štúrove a my ponúkame aj ubytovanie, posielam ti link, kúpalisko je super, samozrejme teraz tam už je veľa ľudí, ja som tento rok komára ani nevidela.www.uby.sk

george303

kamarat s frajerkou tak chodi uz asi 4 rok a vzdy si to pochvaluje inak neviem ale chystam sa tam aj ja a komarov tam je dost to mi spominal ze boli cely dostipany ...

3nttt

ahoj!my sme boli minuly rok a byvali sme v tom "akoze" hoteli :) komare boli dost. ale mylsim ze to nebol nijaky extrem.
ale inak ak by som mala ist s partoiou tak by som asi nesla do arealu ale na nejkau chatu na blizku.teraz v lete tam bude ludi jak nas..... takze vas to kupalisko az tak extremne lakat nebude.