Uplna strata zaujmu nad vsetkym

Príspevok v téme: Uplna strata zaujmu nad vsetkym
anonym6622

Neviem co sa somnou deje ale uplne stracam zaujem nad vsetkym,nic ma nebavi a nic sa mi nechce.Neviem ci je to psychicka porucha,depresia alebo co.Kamaratov mam dost ale vela krat sa stane ze ked ma volaju niekde tak odmietnem,,vela krat som sa zoznamoval aj s novymi kamosmi,babami ale som zistil ze sa ani nemam s nimi o com bavit lebo sa kazdy bavi o veciach co mna nezaujimaju.proste bud sa mi nechce ist nikde lebo ma nebavi a nezaujima takmer nic a vsetky aktivity mi pripadaju nudne.Vsetko ma nudi.Pritom mam velmi vela moznosti a nevyuzivam to.Napr auto=prestalo ma bavit,plavaren=nechce sa mi ist,ist do baru=nuda,ist na disko=nuda,praca=nechce sa mi pracovat a pracujem uplne nasilu kvoli peniazom.Ked idem niekde tak sa vobec nebavim a ked ano tak nasilu.Proste taky prazdny nudny zivot bez zaujmu.Myslite ze keby idem ku psychiatrovi a predpise mi nejake lieky tak ma to preberie k zivotu? Chcem totiz zit normalne a uzivat si.Pricinu tohto neviem zistit.Moze byt to aj ze nemam priatelku uz takmer 4 roky? (ani nemam zaujem hladat priatelku)

angelikaa

ahoj no nie je moc príjemné ocitnúť sa v takej situacii ale donekonečna sa v nej byť neda, psychyater či psycholog ti možu pomosť ale to musíš natrafiť na spravneho, aby ti nedal len trošku chémie ktorá ti pomôže na chvílu kratšiu alebo dlhšiu, ale čo potom , a ešte ťa budú škatulkovať lebo.. ale mohol by ti ponúknuť aj skupinovú terapiu ktorá je velmi dobrá ale nie sú na ňu asi peniaze. osobne som mala podobný problám pred viac rokmi a čakala som vtedy od psychyatra zézrak , ktorý sa nakoniec nekonal ale aspoň som si uvedomila že nepatrím medzi takých bláznov akých som tam stretla. velmi mi potom pomohol psychotronik teda liečitel ktory nejaký čas so mnou pracoval na úrovni jemnohmotných energií tela a smeroval ma k čínskej medecíne. odhalil problém s obličkami, hoci vtedy som ešte netušila že to funguje aj tak, že najprv sa ti nič nechce a potom naozaj ochorieš. skús takúto cestu určite ti to nepoškodí vyrovnaný energetický systém je základ o ktorom sa žial v spoločnosti nehovorí, mnohí sa mu vysmievajú ale funguje to.

xdanielax

lost - ty sa asi chces velmi zbavit tych 10000, ked ich vidim uz v druhej teme :DD

depresia moze kludne existovat, najma v dnesnej modernej spolocnosti. Jasne, pomohol zrejme by cisty vzduch, pestra strava, nebyt zatvoreny v kancli 10h, fyzicka namaha ..zivot ako kedysi, ale vacsina ludi to nechce (alebo si mysli, ze nemoze) a ze treba zit v nakupnych centrach a co najvacsom meste.

Rost

Aj ked v zivote je vela problemov a zlych obdobi,vacsina sa da vyriesit.Zo zaciatku sa treba skusit znova venovat nejakym aktivitam , zacat od malickosti , hlavne treba vyplnit volny cas prijemnou cinnostou.Postupne skusat co je vyhovujuce a co nie.Verim ze sa to da aj ked uznavam ze to moze byt pre cloveka zo zaciatku velmi tazke.

lost

a ak uz veris na depresiu, skor ako lieky ti pomoze pestro vyvazena strava..

no ale ani to, ak nemas vieru, lebo ty mas evidentne vieru v lieky na depresiu, ak vytvorim exoticky vyzerajucu tabletku a nalepim na nu certifikat, tak sa stavim o 10 000 eur, ze o nejaky cas povies, ze to pomaha ;)

lost

cital som len kazdu desiatu vetu, ale neni toto sebalutost ?
teda toto by som od dnes odpisal asi do uplne kazdej temy so psycho problemami..

preco?

heh, co urobi najmensie dieta v izbe, ak ma zlu naladu, resp ho nebavi nieco, resp. tazko to porovnat, ale ked som uz rozpisal ten dlhy text..

Áááá) zacne plakat
Bééé) chyti inu hracku

mozno obe, ale pointa je.. musis hladat nieco vo vlastnom zaujme..

ved take stavy ma hadam kazdy, ani mna nic nebavi, no ak nehladam, tak nenajdem :D

to je tak jednoduche, ze ani nedokazem tak jednoduchu vetu sformulovat, lebo tak jednoducha veta neexistuje, no myslim si ze

DEPRESIA JE ILUZIA

tak isto ako strach z bubakov..

bubakov sa boja male deti

depresie sa boji dospely clovek

preco?

lebo v kazdej jednej rozpravke pre deti je bubak (strach z obludy), a udajne, psychologovia vravia, ze to pomoze v dospelosti rozoznat strach z realnej hrozby a strach z nerelnej hrozby.

dokaz toho je - preco sa vacsina ludi boji tmy v tmavom (idealne nie svojom) dome? aspon malicky strach

hmmm

neverim ze depresia je realna vec, je to extremne sikovny podvod upeceny farmaceutickym geniom.. klobuk dolu chlape...

seriozne, ak sa prestanes lutovat a chopis sa zivota ako clovek (nepisem muz, lebo to plati aj pre zeny), clovek ako najvyssi tvor v potravinovom retazci, tak si vyhral, inak amen s tebou..

to som teda este nevidel nikde a nikdy o tom nepocul, ze by sa nejake zviera, ako lev, ci pes, ci macka lutovala ze "joj mam to ale tazky zivot bo sa nudiiiim"

dve otazky, pouzivas facebook? a druha, ake mas auto ?

anonym6622

Majka42 Mne sa tiez posmievali ale nebolo to nic vazne len take detske zabrdacky teraz co sme dospeli tak sa s tymi chalanmi normalne porozpravam,pricina este je ze sice kamaratov mam ale kamaratky takmer ziadne a ani vztah ani nic a zrejme som smutny aj z toho,raz ma jedna odmietla a od vtedy sa ako keby bojim zien a myslim ze zmenilo to aj moje spravanie ze som zacal aj nenavidiet ludi,tento system co je teraz kde vsade ide len o sex peniaze,kto ako vyzera,by som povedal ze mi je zle zo skazenosti dnesnych ludi,preto nejak ani nemam chut sa skamaracovat z novymi lebo mne velmi vela ludi nepasuje.Ako keby som zacal zit v nenavisti.Ale takisto tieto stavy mi niekedy obcas prejdu a som v pohode.Takze zrejme mam aj socialnu fobiu.Pondelok uz sa idem objednat k psychiatrovi

Majka47

Anonym6622
Ja som na tom presne tak isto akokeby si mna opisoval. Lenže ja moju pričinu viem a uplne si ju uvedomujem a štastna budem až ked problem doriešim. U mna ide o zakomplexovanosť z mojho nosa. V škole sa mi posmievali a preto som sa za seba hambila nikde som nechodila, hamblivo komunikujem... Boa som aj na operácii ale ta sa dva krat nepodarila a ja som na tom ešte horšie psychicky pretože ma to stalo vela penazi a problem mi chirurg neodstranil, ba ešte viacej pokazil a som tam kde som aj bola.
Vo svojom vnútri citim že ak toto doriešim bude štastna a vesela, predstavujem si ako s peknym nosom idem na zabavu s usmevom, pomaham ludom ktorí to potrebuju, pretože teraz myslim iba na seba a nemam naladu nikomu v ničom pomahať