Ako konečne odstránim nahromadí tuk zo zadku a stehien?

Príspevok v téme: Ako konečne odstránim nahromadí tuk zo zadku a stehien?
rika22

Mám 36 rokov, 168cm, končatiny, všetko vel'mi tenké, okrem zadku a stehien. Všetok tuk sa mi ukladá len a len na stehná a zadok. Tú čast' mám stále chladnú, opuchnutú akoby plnú vody, ako huspenina. Pred tromi rokmi som vel'a makala na sebe a bola som taká, aká mám byt' 54kg, bez celulitídy. No ako náhle som upustila z vel'mi prísnej diéty a denného fitka, všetko sa mi vrátilo naspät', ba ešte 2x tol'ko tukového depa sa mi tam teraz vytvorilo. Hanbím sa íst' na kupko kvôli celulitíde a vel'kému zadku. Niekedy ma na vonkajších stehnách štípe, bolí, hlavne od kedy si to masírujem. "Vážim len 52-53kg. Čo robím zle, ako by som mala cvičit'? Tuk sa páli aeróbnymi cvikmi (beh, bicykel), no ja som všade inde až príliš tenká, tak ma vo fitku odhovorili od aerob. cvičenia. Niekto mi zas radí cvičit' len s vel'kými činkami na svaly, lebo časom vraj ak tuk zmizne a 3x rýchlejšie ako napr. behom. Prečo mi zmizne tuk len ak jem minimum? Radili mi detoxikáciu, lebo kvôli škodlivým látkam sa mi nevie telo dostat' k tukovým bunkám a nedajú sa spálit'. Prosím Vás porad'te mi, ako mám postupovat'. Darmo cvičím, žiadna zmena!!! Čo je na môj typ postavy "hruška" najlepšie cvičit', alebo čo mi nefunguje dobre? Roky mi tento problém strpčuje život.
Vel'mi chcem mat' zadok , aby som sa zaň nemusela hanbit' na kupku a dostat' sa do formy, čo možno najrýchlejšie. Prosím podad'te mi.

tiez hruska

tiez som mala ten problem, najviac tuku sa mi ukladalo na bokoch stehien (tzv. jazdecke nohavice). dala som si spravit cvicebny program u nas na univerzite od telocvikarky - nepomohlo (aj ked je pravda, ze som viac ako par mesiacov nevydrzala, mna strasne nebavi cvicit stale to iste dookola. ale tak zase som sa hybala aj inak: volejbal, cyklistika, vysokohorska turistika). schudla som az na 46-47kg (vyska 166cm) - nepomohlo. po par rokoch som to vzdala a sla na liposukciu. teraz, ked priberiem, priberiem aj na stehnach, ale nie az v takej miere, a co je najdolezitejsie, ked schudnem, schudnem aj odtial :)
tymto netvrdim, ze liposukcia je jedine riesenie, ale mne pomohlo...

Maoam

ake mas vlastne miery? pri vyske 168cm a 52-53kg musis byt ultra stihla, ale postava hrusky je v tomto fakt blba, za to nemozes, je to geneticky dane, ze sa ti tuk vzdy bude ukladat do zadku a stehien, uz len samotny fakt, ze chuda si bola len vtedy, ked si drzala prisnu dietu a chodila denne (!) do fitka a makala, ze to nemas dane prirodzene, byt v tychto partiach chuda, ale ze musis na tom masivne makat

dobre by boli cielene cviky na tieto partie pod vedenim trenera + mozno by stalo za to trocha opticky vyrovnat partie, ked mas velmi chude ramena, mozno by nebolo od veci nabrat hore trocha svalovej hmoty, tym padom by si opticky vyzerala inak, vyvazilo by sa to trocha a konecny efekt by bol iny

odpovedam

skus si v nejakom fitku objednat vyskoleneho trenera. Ja nevidim nic zle na kardio treningu, aj ked mas chude ruky napr. Tiez som chuda a roky cvicim - aj kradio aj posilovanie - a neschudla som. Iba som pevna a sem tam nejaky sval :-)