Neexistujú verní muži

Príspevok v téme: Neexistujú verní muži
A-Z-ka

stale sa tu opakuju temy o manzelskej nevere. zeny sa pytaju, preco su muzi neverni, nechapu to, nechcu to nejako stravit. lenze pravda je zial taka - nic take ako verny muz neexistuje. a nic take, ako muz, ktoreho na zene zaujima nieco ine ako sex, tiez na zemeguli nenajdete.zeny toto nechcu prijat, preto ustavicne robia chyby vo vztahoch s muzmi. a je tu este jeden neprijemny fakt: keby neboli zeny, ktore su ochotne spavat s muzmi inych zien, neboli by ani neverni muzi. to je to stare zname: ked suka neda, pes neskoci. ved v prirode je to tak isto. a muzi su prilis primitivni na to, aby si mysleli, ze su nieco viac ako zvierata. im sice stale z papule visi uslintany jazyk a snoria na vsetky strany kde je ta akuratna suka, ktora roztiahne, ale pokym ju nenajdu, dovtedy si nevrznu. take je to jednoduche. takze sa nemozno divit manzelkam, ze na tie suky nadavaju, ved bez nich by ich ko-ko-ti sedeli doma pri telke alebo si lestili vtaka niekde v hajzli.
a teraz ma mozete chlapi poriadne zdrbat, ale ti, ktori ste zenati a myslite si, ze kecam, si najskor dobre zacrite do svedomia.

capricorn

a preco by nemali byt verny muzi? su aj zeny verne aj muzi a su aj neverne aj muzi...to ze poniektory jedinci si ju alebo jeho nevedia kontrolovat to neznamena ze su vsetci :)

znechuteny

draha A-Zka
teraz ti rozpisem v skratke ako to funguje v nasom vztahu.
zijeme s priatelkou v jednej domacnosti a mame spolu krasneho synceka.nas vztah funguje ukazkovo az sa nasi znami cuduju ako to robime.mame 33 a 32 rokov.a nechcem hadzat vsetky zeny do jedneho vreca ale zeny su (prepac)mrchy.akonahle jedna dryhej zavidi colen stipku soli,ta druha je schopna posliapat jej preto po chrbte. vysvetlim;
ked pridu knam na navstevu jej kamaratky to sa neda prehliadnut ako zavidia a doslova sa mi ponukaju az mi je to trapne lebo take situacie su hlupe.ja ziadnej nedavam anilen najmensi signal o neaky zaujem.mam svoju zienku a ta je tak super ze pomysliet na neveru ma az zmrazi.tak mi teraz skus vysvetlit kde je pes zakopany.su to muzi alebo zeny?

spark

ďakujem za podporu, z okolia, ani z rodiny o tom nikto ani len netuší. Všetko vyzerá OK. Musím priznať, že je to čoraz ťažšie a ťažšie. Som podráždená a vytáčajú ma bežné veci-deti, tie si to najčastejšie vypijú. V práci sa "držím" A teda si tu asi prídem vylievať srdce. A ani nikomu nemôžem, neuveril by mi.

siza

Spark, musis byt velmi silna, ked mu toto dokazes tolerovat a este aj hrat, ze o tom nevies... To by dokazal malokto...
Budem ti drzat palce a dufam, ze raz nastane cas, ked sa mu vsetko to ponizenie vrati aj s urokami...

spark

je ešte veľa okolností, pre ktoré to musím nechať tak, ako to je. Ale raz...., sa na to spýtam, a doložím aj dôkazy-hodnoverné.
Ak to človek nezažije, nikdy nepochopí ako sa rodia klamstvá a ako sa podávajú ďalej. Priznám sa, niekedy je to až zábavné, ale je to smiech cez slzy./to som odľahčila/. Nie, ja neplačem, len ten zvieravý pocit v žalúdku mám vždy, keď mám informácie. Je to hrozný pocit, a neprajem ho nikomu.

siza

Spark, prečo to inak nejde?
Ty si nešťastná, jemu to všetko prechádza úplne ľahúčko. Teba to ponižuje a on je king. Prečo mu to toleruješ a prečo sa ho na to rovno nespýtaš?
To nie je výčitka, len otázka. Zaujíma ma to.

siza

Spark, prečo to inak nejde?
Ty si nešťastná, jemu to všetko prechádza úplne ľahúčko. Teba to ponižuje a on je king. Prečo mu to toleruješ a prečo sa ho na to rovno nespýtaš?
To nie je výčitka, len otázka. Zaujíma ma to.

spark

stačilo pár klikov na nete, a bol v tom.
Písal si s kadekým, vylieval si svoje srdce a potom sa začali stretávať. Môj manžel, on o tom nevie, že ja o tom viem. A ako zatĺka...., kde bol a s kým...
Najhoršie je keď mi začne vyznávať svoje city, ako ma ľúbi,..a prečo som taká chladná a pod. stojí ma to veľa síl, hlavne psychických, musím to počúvať, klamať a spať s ním. Zatiaľ to inak nejde.