Bolesť v pravej časti brucha

Gima

Bolesť v pravej časti brucha naznačuje preťaženie trávenia alebo upchatie. Mne osobne pomohla šťava zo zavaraných uhoriek na upokojenie trávenia, no takisto pomáha acidofilné mlieko, kysane podmáslí, jednoducho mliečne vyrobky, ktoré prešli procesom kvasenia alebo fermentácie. Na prečistenie trávenia je vhodné Psylium z lekárne.

alakta

Zdravím,mám problém a to že ma dnes začalo pulzujuco ako keby kopať v pravej dolnej časti brucha,nie však úplne dole,no a je to nepríjemné,často až bolestíve a mám strach o svoje zdravie,ak by mi vedel niekto povedať čo mi môže byť alebo aspoň poradiť ku akému doktorovy mám ísť budem rád.

mommonna

Môžeš tam mať opooperačné zrasty z tej operácie pruhu. Zrasty na sone vidieť nie je, dajú sa odstrániť len operačne, a keďže je to zase operácia, nikto nezaručí, že sa nevytvoria znova.

Dodo42

Ahoj,chcem sa opýtať už vyše roka mávam bolesť v strednej pravej časti brucha takú ľahkú bolesť.Po zatlačení na toto miesto prstami cítim pichnutie, a ako z toho bodu sa to pichnutie ľahučko prenesie na stred brucha.Dá sa to vydržať no stále mám ten pocit,že tam niečo nie je v poriadku.
Občas sa stáva že o tej bolesti ani neviem.
No a potom sa to vráti,ale len ak si to miesto pritlačím.Poraďte mi prosím aspoň ako sa mám zachovať a koho,alebo akého lekára mám navštíviť.Hovoril som to aj svojej lekárke a tá ma poslala na vyšetrenia.Tie som absolvoval minulí rok bol som aj na sono no to nič neukázalo.Vraj je to tam v poriadku.Mal som operáciu pred 20rokmi na pruh v pravej časti v oblasti slabiny.Sieťka ktorá je tam vložená je neporušená,čiže v poriadku.

Marecko1986

Pred 2 rokmi som mal problémy s trávením, bolesti brucha, nafukovanie a neskutočné kŕče počas celého dňa bolesti bez pravidelnosti.
Vyskúšal som všetko, dokonca sa prišlo na to že mám polypy na žlčníku, teda musel ísť vo. Bolesti však neprestávali.
Natrafil som na suchý kvetový peľ. Po 3 dňoch užívania (1x denne na lačno, pol hodinu nejesť) bolesti prestali. Za všetko mohla slabá pohyblivosť čriev.
Odporúčam: -odkaz odstránený-

hela 77

dobry den chcem sa spytat co to je ked si stlacim pod zaludkom tak ma to boli a je mi aj tazko.a zaludok mam v poriadku a boli ma aj na pravej strane pri stlaceni

maruska4

ahojte, mam bolesti v pravej casti brucha uz asi mesiac, vraj mam zapalené slepé črevo.občas mam krce v tej oblasti. podla doktora to nie je ešte na operáciu. odvtedy som stále nafúknutá, prosim poradte mi co mam robit

orchidejka

ak mas bolest v pravej casti brucha a nie je to slepe crevo, nemoze ist tiez o vetry? skus na dobre travenie pancreolan forte alebo ak krce nadalej pretrvavaju dobra je no-spa (tbl) resp. kvapky algifen neo, no tie su bohuzial na lekarsky predpis

Kristína

Luciano. chcem sa opýtať ak po pustení nebolí pravá časť bruch ale aj napriek tomu to bolí čo to znamená??? strašné kŕče som nedávno dostala do pravej časti brucha. už to prešlo keď som trocha to predýchala.

Miška_001

Ajojteéé!! No tak, našťastie to boli len "stavené vetry" ako sa tomu ľudovo hovvorkáá :) spravila som si bylinkové čaje aj urologický čaj, a užívam pancreolan.. a je to v pohoďke...:) pohodke :) ludovo povedane som zacala prdkat a grgat :)) tak sa majte :)) bolesti este trochu pretrvavaju, ale uz len velmi velmi slabuclinko..:P:P.a nie furt..paapa