Pharmatex a učinnosť

Príspevok v téme: Pharmatex a učinnosť
ikhghjg

Viacerí tvrdia že ak sa použije P + prezervatív ochrana je 100%, mňa by zaujímalo čo nastáva v prípade ak sa použije P a prezervatív nie - teda partner ejakuluje do tela ženy. Veríte P natoľko žeby ste to skúšali bez doplnkovej ochrany? a ešte jedna otázka, P+prerušovana je tiež relatvne bezpečná metóda? Čo si o tom myslíte?

Dorotka 25

Farmoša používame asi rok, HAK je bordel, guma je určená pre Afriku. Nevýhoda je iba implantácia - stráca sa tým punc bezprostrednosti a spontánnosti, občas ta striekačka spôsobí aj bolesť pri vniknutí - asi je to vec zručnosti. Po skončení milovania máte šľahačku všade - na rodidlách, na partnerovom prirodzení. Okrem nás to majú 2 kolegyne a nesťažujú si. Jedna otehotnela, ale otvorene priznala, že ona to spackala nie farmoš. Spoľahlivosť nás netrápi, všetko má svoje + aj -, a kto nechce byť nadopovaný chemikáliami nemal by rátať pravdepodobnosti, ale užívať si láskanie a čo keby nechať na pharmatexe. Paa

ellyy

heh nevsimla som si ze uz tu je jedna podobna tema...:-O tak ups...nevadi :-D to by aj mna zaujimalo, ake maju zeny skusenosti s pharmatexom :-)