Kúpiť jej Vichy na strie?

Príspevok v téme: Kúpiť jej Vichy na strie?
SimonaD.0

Moja dcéra má asi od 12 strie , je ich tedo dosť! Má ich na zadku,stehnách,bokoch a čo ju strápi najviac aj na . Myslím, že nikto si to nijak nevšíma a má to vela dievcat a žien , aj tak moja tvrdohlavá 17ročná dcérka sa odmieta obliesť do plaviek.Má z toho až neuveritelné mindráky a ja chcem aby si leto užila ! Nie som bohatá ani nič, takže na žiadne zákroky jej nedám,je to podľa mňa zbytočnosť ale aj tak -trápi to ju-trápi to aj mňa- .. Myslíte si,že by mohol zabrať ten krém od Vichy ?? ..

zsuzsu1

Mám odskúšané vrelo doporučujem len ja si ho zvyknem objednávať z notina beriem väčšie množstvo aj pre sestru

elasti-q

Mne strie skoro uplne zmizli ked som sa natierala elastiqom exclusiv - -odkaz odstránený- mi ich tak stiahol zjemnil rozotrel neviem ako to nazvat ale oni skoro uplne zmizli :)

bee_1

určite ano, vichy je skvela znacka ale draha, na tejto stranke su tie veci ovela lacnejsie ako bezne -odkaz odstránený-

Lili007 - Maria S.

Akýkoľvek krém je vhodný. Mladé dievčatá či napr. tehotné maminky sú vystavené veľkým zmenám na tele a pokožke. Často krát preto nestačí len správna vyvážená strava na udržanie elastickej a hydratovanej pokožky. Mne sa strie v puberte urobili tiež. V tehotenstve som už ale poučená investovala do cielených krémov a striám sa našťastie úspešne vyhla. Najlepšie sa mi osvedčil Bepanthen proti striám ostatné sa mi zdali zbytočne príliš mastné ale nehydratujúce alebo neúčinné. Cena skutočne nie je závratná a za výsledok určite stojí.

gastanko2016

vynikajúci krém proti striám je bepanthen. Pokožku perfektne hydratuje a navyše neobsahuje žiadne škodliviny. Pokožka ostane vláčna. Ja som si ho kúpila počas tehotenstva a odvtedy na neho nedám dopustiť.