Ako v skutočnosti vnímate homo/bisexuálov?

Príspevok v téme: Ako v skutočnosti vnímate homo/bisexuálov?
Meretseger

Úprimne:) Čo hovoríte na Dúhový pochod v BA? Alebo niečo komornejšie - zbadáte na ulici bozkávať sa dve dievčatá / dvoch chalanov, tak ako zareagujete?
Pýtam sa preto, bo keď bola pred pár dňami priateľka u nás v meste a bozkávali sme sa kade-tade, nik nemihol ani brvou, hoci po nás stále pozerali (to máte tak: najprv hrudník, potom vlasy a tvár, aby si overili pohlavie :D). Akurát akési decká vypískli: "Dve baby!" a obzerali si nás ako exotické tvory; pri čakaní na autobus na nás akísi týpkovia z auta zakričali, že sme... čo? Hovädá a nakrúcali si nás na mobil. Ale ináč NIKTO NIČ.
Nechcem tým povedať, že máme byť centrom pozornosti, ale toto je malé mesto a pritom vieme, aké je SR xenofóbne, etc., že áno?
Tak čo?
PS: Jo, a čo vravíte na lesbický/gay sex? :)

panča

mozem Ta uistit, ze tie najjedovatejsie odkazy dostanes od ludi, ktori si sami nie su isti svojou sexualnou orientaciou...ti dokazu slahat plamene, strielat sipy a mat take reci, ze exorcisti by sa divili..Napriklad ja neriesm nejaky Duhovy pride, ale prislo mi velmi smutne, ze som isla o 9:30 centrom mesta a policajti sa chystali jak utok nejakych teroristov..par hodin pred nim...ako je mozne, ze v demokratickej krajine nemozu vyjst ludia na ohlaseny pochod bez toho, aby boli ohrozeni na zivote? Prave preto sa tesim, ze v case toho ceskewho budem v Prahe..uz len preto, ze som tolerantna...a to by mal byt kazdy z nas...Necitala som vsetky komenty, ani Tvoje (prepac)..ale mozno prave prezivas vztah, ktory potrebujes a drzi Ta nad vodou...tak si ho uzi ..a neboj, nie si ziaden exot.Bola by si zatvorena v panoptiku :)) (aj ked aj v parlamente mame takeho pana dementa ::DDD)

doubledog

na Pride v BA som bol osobne, aj na afterparty, zopar gayov a lesieb aj poznam.

mne je to pravdupovediac dost jedno, kto s kym sexuje a ako.

regina92

Meretseger, mne osobne to vôbec nevadí, myslím si, že každý máme právo na šťastie a keď je niekto šťastný v láske s rovnakým pohlavím, tak sa nedá nič robiť. Ale keby som videla, ako sa bozkávajú dvaja chalani alebo dve baby na ulici, asi by som bola prekvapená alebo zaskočená...

0vecka

ja nechapem co vas trapy jeden trapnz pochod... sa mi zda ze niektori tu len svoju nenavist voci nim zanho schovavaju... nech sa prejdu mne je to jedno...

Meretseger

Takže sme ako cirkev! A sakra, to je urážka nad všetky urážky. Idem umravniť všetkých svojich kolegov, toto sa nedá znášať.

kung-fu

Ja ich vnimam, ako niekoho, ktoa sa vnucuje svojimi nazormi a sexualnou orientaciou vsetkym ostatnym. SU netolerantni a extremisticki.

zewa

Pokial sa odlisuju len tym s kym chodia a spavaju, tak mi je to uplne jedno. Len nemam rada, ked chce zo svojej orientacie niekto tazit.

Meretseger

Úprimne, chcem tam ísť z čírej zvedavosti. Ináč ma teší čítať vaše reakcie, možno to tu nebude také zlé:) :D

Aja02

Meretseger, proti homosexuálom by nikto nic nemal, ak by sa neprezentovali nejakym pochodom, ktory v podstate nema ziadny hlbsi vyznam a nerobili by zo seba "nadludi". Homosexuali sa stale tvaria ako utlacovana mensina, ktorej chybaju zakladne ludske prava, pritom maju tie ista prava ako ja, lost alebo hocikto iny. Ja som napr. homosexualov vobec neriesila dovtedy, kym nezacali s tymi nezmyselnym pochodom + media tomu tiez velmi nepomahaju. Ked mesiac dopredu pocuvas o nejakom duhovom pochode a tyzden predtym citas, resp. vidis v kuse nejake clanky o homosexualoch, tak sa to cloveku jednoducho sprotivi a zacne to liezt na nervy. Inak, ja poznam jedneho homosexuala ( gay ) a tento pochod neuznava. Zije si svoj zivot, ma kamaratov a nikto z nas ho neodsudzuje a ani ho neupalujeme.