2 otazky o polohach

Príspevok v téme: 2 otazky o polohach
brocwilka

Ak sa milujeme s priatelom v polohe, ze ja som dole, tak citim pri vnikani akoby "tlak" na mechur a mam pocit, akoby som potrebovala ist na zachod a je to dost neprijemne. Ked sme naopak, ze ja som hore, tak je to v pohode.
Poznate niekto nieco podobne? Priatel ma skor mensi penis.

A druha vec - zeny, ste niektore take, ze nemate rady milovanie odzadu? Mne je to take divne, ked na neho pritom nevidim :)

Anjel14

najdi si polohu ktora vyhovuje tebe a poriadne sa uvolni nemysli hned na to že to boli ......a čo sa tyka zo zadu je to pekne ak si pri tom uvolnena a je jasne že si musiš najsť polohu ktora vyhovuje tebe a neboli to ..........čo vystrčiš zadok viac alebo menej všetko je o skušani a prisposobovani sa jeden druhemu :))

lalalalaaa

Treba sa ísť vycikať pred tým alebo troška zmeniť uhol.

Zo začiatku som nechcela zozadu, ked to bolo čerstvé a musela som ho vidieť pri všetkom. Teraz dávame také kamasutry, že mi je niekedy aj jedno, či na neho vidím alebo nie :DDD

Kbecki

ten tlak je uplne normalny, ziadna infekcia alebo co................teda pokial ta to nepali alebo nieje naozaj neprijemne....ak nie je to normalny tlak ako nasledok vniku penisu tvoj parntera a tej polohy v ktorej si....

a k tej polohe zozadu. to ma rad kazdy chlap, tebe to moze byt divne, ale oc keby sa tvojmu partnerovi nepacilo ze ty si dole a on sa na teba musi pozerat a vedel by ze tebe sa to paci...hm ??

tiez by asi nepovedal....bleee mne je to divne tak to robit nebudeme

kukucko

S polohami je to jednoduche. Z casu na cas treba vyskusat nieco nove ale vacsinou si treba uzivat v tej polohe, ktora Ti najviac vyhovuje a pri ktorej dosahujes najkrajsie potesenie.
S tym tlakom na mechur. No moze to byt aj nejaky priznak zapalu ale moze to byt len obycajna anatomicka anomalia.
Poznam vela zien, pre ktore prave poloha od zadu je ta najprijemnejsia aj ked si nevidno pri nej do oci, prinasa vsak ine caro. :-)